2777
2789
عنوان

دیکته کلاس اول

80 بازدید | 11 پست

وقتی بهش دیکته میگم فقط از کتاب دزسی میگم و از درسای قبل بهش میگم درسای جدیدو حفظی مینویس درست مینویسه ولی درسهای ک گذشته بهش میگم هم کلمه رو میگم ک فراموش کرده میگ یاد ندارم وکلی ادا درمیار گریه میکن براش بخش میکنم اروم میگم ولی اصلا گوش نمیکن میزن زیر گریه فقط گریه میکن میگ بلد نیستم

طور خدا اگر راه کاری هست بگید دارم دیونه میشم

معلمش خوب ولی خودش همکاری نمیکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلاس اول تازه نشانه هارو یاد گرفته طبیعیه ،تکرار و تمرین روزانه داشته باشه جا میوفته براش

کلی نشانه یاد گرفته بهش میگم بنویس دیدنی میگه نشانه ل داره ... دلم میخواد گریه کنم

اگه کتاب دیکته شب داره ، از روی کتاب روخوانی زیاد انجام بده و بهش املا بگید تا روانتر بشه ، ولی در کل کلاس اولی ها فعلا نمیشه توقع زیادی ازشون داشت چون تازه یاد میگیرن الفبارو

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
کلی نشانه یاد گرفته بهش میگم بنویس دیدنی میگه نشانه ل داره ... دلم میخواد گریه کنم

عزیزم اول راهی چرا اینقدر کم تحملی، کتاب دیکته شب داریوش هفت برادران و اگه میتونی تهیه کن دایره لغاتش عالیه، با صبر و حوصله کار کنید ، گفتنی نه بگو بنویسه، گفتنی حفظی میشه از یادش میره، اگه رو دفتر خسته میشه رو فرش با انگشت که متوجه بشی بنویسه و برو لغت بعدی

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘