2777
2789
عنوان

هنر امروز من

116 بازدید | 12 پست

برای ناهار میخواستم جوجه درست کنم . کباب پز تو بالکن بود . شلنگ رو بدون بست زدم به دستگاه . خیلی سرد بود . اومدم نشستم . یه بوی خیلی بدی اومد . بالکن آتیش گرفت . خیلی خسارت خوردیم . از همه مهمترش پکیج بود . اومد دید گفت کلا مرخصه . حالا برد گفت ببینم چیکار میکنم

راضی باش به رضای خدا 

فدا سرت خوبه ضرر جانی نبوده

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه خاطره دارم شیلینگ گاز رو بدون بست بسته بودم گاز تو بالکن رو روشن کردم سرپا بودم داشتم با مامانم حرف میزدم یهو شیلینگ آتیش گرفت لباسم هم پیراهن بلندی بود از پایینش سوخت چنان فرار کردم زدم به گلدون شکوندمش خداروشکر لباسم خیلی آتیش نگرفت که دیگه فاجعه میشد

اول خدارووووشکر که سالمی خیلی خداروشکر کن بقیه اش جبران میشه فدای سرت دوم اینکه یعنی بدون بست اینطور ...

شلنگ خوب داخل اون قسمت که گاز وارد دستگاه میشه وارد نشده بود . باید حتما بست بزنی بخاری هم همینطوره

خطرناکه . شلنگ انگار درمیاد شلنگ میگیره به آتیش که روشن بوده . کل سقف و پکیج و ترشی و ...سوخت . خدا رحم کرد زود فهمیدم

راضی باش به رضای خدا 
منم یه خاطره دارم شیلینگ گاز رو بدون بست بسته بودم گاز تو بالکن رو روشن کردم سرپا بودم داشتم با ماما ...

خدا بهت رحم کرد سوختگی بدن خیلی بد و دردناکه

انگشتهای دستم سوخته . دلم ریش شده

راضی باش به رضای خدا