من با خوردن قرص دوفامد ۱۰ ، یه مشکلی برام پیش اومد که میخوام اینجا بگم ، امیدوارم به دردتون بخوره، شاید بعضیا این قرص رو خوردن یا دارن میخورن اما واقعا قرص هورمونی باید خیلی با احتیاط مصرف بشه، من بخاطر اینکه پریودم از ۷ روز شده بود ۴،۳ روز( البته تو پرانتز بگم که هر ماه سر وقت و منظم پریود میشدم) به دکتر زنان مراجعه کردم و تمام آزمایشام نرمال بود و فقط بهم قرص تقویتی داد اما من اشتباه کردم و از یه دکتر غددی که نمیشناختم ویزیت آنلاین گرفتم و متاسفانه این آقای دکتر بی انصاف با اینکه دید تمام آزمایشای من نرماله بهم قرص دوفامد داد ، حتی من پرسیدم نظم پریودمو بهم نمیزنه گفت نه ، بعدا فهمیدم اصلا این دارو مناسب من نبوده و حتی خونریزی رو کمتر میکنه، اما کاش فقط به همین جا ختم میشد بعد از سه ماه که من دوفامد مصرف کردم در واقع بعد از مصرف سه ورق یهو بدنم واکنش نشون داد، یه شب ساعت ۲ شب با تپش قلب و تعریق از خواب پریدم به حدی که پاشدم لباسمو عوض کردم، دوباره فرداش تکرار شد و شبهای بعد، رفتم قرص ملاتونین گرفتم فایده نداشت ، چشمتون روز بد نبینه قرص دوفامد محور هیپوفیز تخمدان منو دچار مشکل کرده بود و به بدنم شوک هورمونی داده بود پرولاکتینم رفت بالا ، دوماه تموم با اضطراب ، تپش قلب ، تعریق، ، گر گرفتگی و بی خوابی دست و پنجه نرم کردم و کار به جایی رسید که از شدت بی خوابی دیگه نتونستم سرکار برم، کلی آزمایش خون دادم و مجبور شدم برم دکتر مغز و اعصاب و الان باید روزی ۵ تا قرص مصرف کنم تا بتونم بخوابم،پریودم که کاملا منظم بود الان شده با تاخیر و بی نظم و خلاصه اینکه یه دکتر با تجویز اشتباه بدن منو نابود کرد و کلی به من آسیب جسمی و روحی زد 😔اینم بگمبچه ها میل جنسیمم کلا از بین برده،
من اشتباه کردم که سر خودم این بلا رو آوردم اما واقعا بعضی دکترا اصلا وجدان ندارن ، حتی وقتی بهش گفتم من اینطوری شدم متوجه شدم این آقا اصلا مشکل منو اشتباه متوجه شده و داروی الکی داده، اما حتی به روی خودش نیاورد و دیگه جوابمو نداد ، امیدوارم که بدنم دوباره برگرده به قبل و هورمونام متعادل بشه 😔و امیدوارم این دکتر بی وجدان تاوان کارشو پس بده، بچه ها توروخدا اگه واقعا لازم نیس هورمون مصرف نکنین ، امیدوارم هیچکس به درد من دچار نشه البته به جز اون دکتر بی سواد، برام دعا کنین زودتر خوب بشم