queen1993 مدیر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1564 عنوان بوی عرق | مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 64 پست من هر روز میرم حموم ولی باز بوی عرق میدم چیکار کنماز اون بدتر مامانم پیش بابام اینا میگه بوی عرق میدی غرورمو میشکنهدلم میخواد خودکشی کنم چون واقعا شخصیت آدم خرد میشه دیروز | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rangi_pangi عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 288 خانوما میشه کمکم کنین من خودم همیشه خوش بو ام ولی شوهرم هر روز دوش میگیره بعد از دوش هم باز بو عرق م ... فقط مام رکسانا و حمام مرتب
narges317 عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 1412 برای مام باید بدن خشک بشه بعد بزنم دیگه؟ اینی ک گفتم اسپریه اسپری اش خیلی بهتر از مامشهاره خب خشک کن بدنتو بعد بزن
queen1993 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1564 اینی ک گفتم اسپریه اسپری اش خیلی بهتر از مامشهاره خب خشک کن بدنتو بعد بزن مرسی
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 8548 نه مام نمیزنمولی با شامپو بدنمیشورم مام برا بعد حموم هست گلم وقتی خشک شدی بزن زیر بغلت بهتر از اون کرم ضد تعریق لامینین ، عرق کنی بو نمیده ، قیمتش مناسب تره جذب پوست هم میشه ولی مام دیرتر و خیلی کم جذب میشه
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13670 گفتم نمیفهمه باز میگه متوجه ام🫠پس باید سعی کنی بیخیال باشی بنظر من که چیز طبیعی هست خجالت نداره خیلیا عرقشون بو نمیده خیلیا بو میده 🤷♀️من خودم از دسته ایم ک یک روز در میان ختما باید برم وگرنه بو میده بدنم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....