2777
2789
عنوان

فرهنگیان

1 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

من کاردانی نرم افزار دارم از دانشگاه فنی سراسری 22سالم دارم میخوام برم فرهنگیان ثبتنام کنم تا چندسال میتونم ثبتنام کنم؟ یکی هم خیلی علاقه دارم معلم کاروفناوری بشم تو مدرسه ها نظرتون چیه چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم برو کنکور فرهنگیان ثبت نام کن اولویت اولت رو دبیری کارو فناوری بزن اولویت های بعدی رو بقیه چیز ...

اخه میدونی من فکر کردم چون انسانی نخوندم نمیتونم برا فرهنگیان ثبتنام کنم و تو ثبتنام اولویت میزنیم؟

چطور؟

خب خیلی پرچالشه

دانش اموزان رابایدخوب بشناسی

هرحرفی میزنی بایدخیلی دقت کنی

مرخصی نداره

البته شان اجتماعیش خوبه

ولی کارش طوریه که بازدهی کارشماباتلاش اوناسنجیده میشه

به هرحال اگرفکراتونوکردیدموفق باشید

بهتره ضامن کسی هم نشی وخودت هم وام نگیری

خب خیلی پرچالشهدانش اموزان رابایدخوب بشناسیهرحرفی میزنی بایدخیلی دقت کنیمرخصی ندارهالبته شان اجتماعی ...

تا ضامن و وام وقت زیاده نع من اینجوریم که اگه کسی رو برا بار دوم ببینم راحت میشم همیشه هم هرچی بلد بودم به دوستام یاد دادم احساس میکنم با روحیاتم سازگاره چون خودم مدرسه رو دوس دارم به خصوص معلم کاروفناوری شدن رو

الان رفته تا سی سال و یا بالاتر فکرکنم، درساش رو نمیدونم عزیزم من دبیری عربی برداشتم چندسال پیش

عه موفق باشین عزیزم اینشاالله از اون معلم عربی های داف میشی دیگه یکی ام کی تایین میکنن که کدوم مدرسه میتونیم درس بدیم؟

عه موفق باشین عزیزم اینشاالله از اون معلم عربی های داف میشی دیگه یکی ام کی تایین میکنن که کدوم مدرسه ...

فداتشم عزیزم.. معلم شدم دوساله😂✨ شما یه شهری رو انتخاب میکنی اگه روستا و هرچی داشته باشه که اونجا مدرسه باشه اموزش پرورش میفرسته