2777
عنوان

جفت قدامی

280 بازدید | 21 پست

سلام دوستان گلم امروز سونو ان تی دادم

گفتن Nbمشاهده شد

طول سرویکس 36 میلی متر

جفت قدامی با گرید صفر

میزانAF طبیعی

NTنرمال

با ضخامت 1.6 میای متر

CTL62 میلی متر

دوستان خواستم بدونم جفت قدامی بده؟

بهم گفتم احتمال زیاد پسره امکانش چقدره ؟

12 هفته و 5 روزم بودش

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه گفته پسره،پسره،ولی اگه میگفت دختر شاید اشتباه بود،جفت قدامی هم یعنی توی سونو اول جفت دیده میشه و احتمالا تکونای بچرو کمتر احساس خواهی کرد وگنه هیچ مشکلی نیست،همه چی عالیه😍😍😍

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
بمنم احتمال پسردادولی ۱۹هفته گفت دختر جفتمم قدامیه

پس نمیشه به تشخیص جنسیت الان اکتفا کرد ؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
اگه گفته پسره،پسره،ولی اگه میگفت دختر شاید اشتباه بود،جفت قدامی هم یعنی توی سونو اول جفت دیده میشه و ...

ممنون عزیزم ترسیدم نشه طبیعی زایمان کرد

همون که همه چیز نرمال و خوب بوده خدا رو شکر. به جنسیت الان نمیشه زیاد اکتفا کرد.

منم دو هفته دیگه باید برم ان تی.تو رو خدا برام دعا کنید .استرس دارم زیاااااااد 

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

همون که همه چیز نرمال و خوب بوده خدا رو شکر. به جنسیت الان نمیشه زیاد اکتفا کرد. منم دو هفته دیگه ب ...

اصلا استرس نداشته باشه ان شالله همه چی نرماله

همون که همه چیز نرمال و خوب بوده خدا رو شکر. به جنسیت الان نمیشه زیاد اکتفا کرد. منم دو هفته دیگه ب ...

سونو انومالی واجبه بدیم /؟