2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

284 بازدید | 14 پست

دوستان کمک کنید من یک پسر خاله داشتم هم کلاسی هستیم این از من خنگ تر بود تا سال پیش یعنی هفتم البته چون معاونمون بهش ارفاق میکرد الان از من زرنگ تر شده زبان ۵ میشده سال پیش امسال از من بالاتر شده ۲۰ من شدم ۱۹.۵ چیکار کنم خیلی تلاش کردم دارم روانی میشم ابروم رفته تو خانواده من خوشم نمیاد بره تجربی میخوام من نفر بعدی باشم تو خانواده هردمون معدلمون بالا ۱۹ شده ابروم رفته پیش پدر مادرم منو مسخره میکنن چیکار کنم زرنگ تر شم اون پسر خالم به دعا اعتقاد داره دعا هوش زکاوت نمیدونم بر خودش گرفته قرص دارو هوش میخوره تابستون خودش رو پاره کرد بود ۲۴ ساعته کلاس فوق میرفت ما هم وضعیت مالیمون خرابه چون داریم از خونه به خونه دیگه ای میریم من نمیدونم چیکار کنم تست میزنم میخونم سوالت اینترنت میخونم گاهی اوقات مشکل هم دارم ذهنم درگیره البته این امتحان ها اسون بودن بعد مادرش گفته از حسام ( یعنی من ) بالاتر شی گوشی برات میگیرم اون یک برادر داره حرفه ای هست درسخون هست اون بهش کمک میکنه من اصلا کسی رو ندارم زرنگ های کلاس هم روی انگشت خودش میچرخونه اصلا اونا باهام قهرن نمیدونم چرا خیلی ناراحتم نمیخوام مستمر نوبت دوم نوبت دوم و سال بعد ازم بالاتر شه بگید چیکار کنم با خانواده صحبت کردم مبگه اهمیت نده بزار بره امتحان کنکور رو میخونه بعد این پسر خالم حفظی میخونه من یک جورایی یادگیری میخونم یعنی درس هایی که میخونم برای زندگی هم میخونم درس های ۵ سال پیش هم یادمه حتی نمیدونم سردرگومم

اگر پول نداری درس نخون فقط زجر میکشی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینو یه نصیحت ببین از طرف یک خواهر بزرگتر:

19 نمره عالی ای هست... چرا خوشت نمیاد ایشون بره تجربی؟ بزار جفتتون باهم پیشرفت کنید.. شماهم علاقه داری برو تجربی! به حرف بقیه هم گوش نکن نیاز نیست بیوفتی تو رقابت ناسالم، نمره ات خیلی عالیه من افتخار میکنم بهت✨ الان من میبینم دانش اموز های خودم نمره هاشون میشه ۱۶ و ۱۷ هم خوشحال میشم چون سطح درسا واقعا بالاست با انتظاراتی که بقیه دارن

وای بچممممم

عزیزدلم منم مثل تو بودم

هیچکس باهام دوست نبود سر کلاس

درسمم از همه بهتر بود

اما ی مدت افت داشتم

مهم نیست ولی این نمرات

مهم دانشگاه و قبولی تو دانشگاهه

هوش قابل ارتقا نیست نه با قرص نه با دعا

فقط و فقط درس خوندن بهتر میکنه همه چیو

تو برو قلم چی بورسیه شو

به کسی ام نگو اگه میخوای

وقتی بری قلمچی تازه میفهمی درس چیه و پسرخاله ات اصلا حساب نیست

بهم خبرشو بده اگه ثبت نام کردی

برو بگو میخوام بورسیه ثبت نام کنم و تنها چیزی که باید ببری قولنامه خونه س

تاسف برانگیزی بی شعور

بی شعور شمایی که عقل نداری

فکر کردی درس خوندن با این سهمیه ها و بی عدالتی ها اسونه

هرکس پولداره میتونه با خیال راحت بخونه

از شکم سیری نظر میدی وگرنه نمیدونی چه حالی داره که ذهن باهوش داشته باشی اما امکانات نیست پول کتاب نیست پول ازمون نیست فقط زجر میکشی

حرف مفت زرد زیاد هست تو بخون قبول میشی

اصلا هم نمیشی فقط افسردگی اضطراب میگیری درد دیگه ای به دردات اضافه میشه

پس توهین هایی که لایق خودته رو بی دیگران نسبت نده

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖