نخمه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 106 عنوان هماتوم 1 بازدید | 4 پست سلام دوستان من سونو نه هفته رفتمگفت هماتوم داری بعد امروز ی مقدار ترشح قهوه ای مانند داشتم حالا از همون موقع ب شدت لگنم درد گرفته..این درد بخاطر همون هماتوم هست؟؟؟ دیروز | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۶۱۶۵۹۷۹۳ عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3339 اره عزیزم نگران نباش ....به دکترت بگو و بیشتر استراحت کن.....احتمال زیاد برات دارو مینویسه «و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
نخمه مدیر استارتر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 106 اره عزیزم نگران نباش ....به دکترت بگو و بیشتر استراحت کن.....احتمال زیاد برات دارو مینویسه سلام عزیزمدارو ک دوازده ساعتی دارم شیاف استفاده میکنم...ولی استراحت چندانی ندارم.
خوشگل_همسرم_هستممممم عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 2259 باید استراحت داشته باشی بخواب فقط تا سه ماهگی اینطور باشحتی دستشویی فرنگی برو هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره
۶۱۶۵۹۷۹۳ عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3339 سلام عزیزمدارو ک دوازده ساعتی دارم شیاف استفاده میکنم...ولی استراحت چندانی ندارم. استراحت کن گلم......اگه دارو استفاده میکنی نگران نباش.....ولی بیشتر استراحت کن «و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️