2777
2789
عنوان

شوهر لعنتیم

1 بازدید | 6 پست

ورداشت ماشین فروخت ۲۶۰ ماشینی که الان ۳۶۰ قیمتشه هفته پیش بعد موقع فروش چون یک کاری داشتیم گفت هفته دیگه میدم اونم گفت باشه قولنامه کردن گفت همون موقع هم پولشو میدم زد موقع تحویل ماشین کلی اومد روش الآنم میخواد بعلاوه پول ماشین که تبدیل به طلا اشغال کرده نگین دار ه طلا ها مرده فروشنده گفت من فقط طلا بهتون میدم و با طلا های من میخواد ماشین جدید بخره شما بودید چیکار می کردید گفت طلا ها الان چند گرمه طلاهای قدیم حتی از لفظ طلا هات استفاده نکرد بنظرتون طلا میاد پایین بدم بهش یا نه اینقدر پرویع که میدونم ن تشکر میکنه نه ماشین میزنه بنامم الآنم ماشین بخره با طلا های من میشه ماشین قبلی مون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نده طلاهاتو
نمیدونم چقدر طلا داری ولی کلا یزرش که شوهرت کامل میدونه رو نگهدار اگه مجبور شدی پرت کن جلوش بگو همینه
بقیه رو قایم کن یا بده مامانت نگه داره هیج حرفی هم ازش به شوهره نزن
هم اینکه ببین چند درصد پول ماشین از طلا تو میشه
اگه بیشتر از 60-70 درصدش بود به هیج عنوان همونقدم تا مطمین نشدی ماشین بنام تو میشه نده

عقل نباشد جان در عذابست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر