2777
2789
عنوان

مذهبی بودن🥺🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست

چندتا دیدم خودشونو مذهبی میدونن ولی تو تاپیکا راحت فحش میدن به اونا که نظرشون با اینا مخالفه الانم تو این تاپیک هستن درحالیکه اونکه مذهبیه الگوش پیامبر مهربانیه که زبانزدخوش خلقی بوده ولی اینا باعث میشن دیگران از دین بیزار بشن

اگه میخوای آدم خوبی بشی یه کاری کن من تعداد تاپیکام تموم شده یه کاربر هس پرینما برو تو تاپیکش ببین چ ...

تکش کن اینجا میرم الان

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هستم ولی خسته ام😞❤️🩹باردار نیستم تیکر کنکورمه🤫مریم مقدس نیستم ک بچه از کجا!!🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم خیلی دیدم کنارشون ارامش داری

ایران قشنگم، وطن صبور من، سال ها در دست زورگویانی بودی که تو را تکه تکه کردند و زخم هایت را به نام منافع خودشان گذاشتند. امروز که مزدور های دنیا روبه رویت ایستاده اند، روشن است که راهت درست است، چون دشمن حق همیشه چهره اي خشن دارد. به تو افتخار مي کنم ايران من، که ايستاده اي با وجود همه زخم ها و سختي ها. تو در برابر فشار، ترور و سختي ها مقاومت کرده اي، چون ايمان داري. تو مي تواني، چون خدا با مردمي است که مقابل ظلم مي ايستند و تاريخ در نهايت حقيقت را خواهد فهميد ومیفهمد علی که بود.

ارع عالیه همین جوری ادامه بده😂❤️🩹

زندگی زندایی هام اینجوریه

خداروشکر خیلی زندگی خوب و آرومی دارن ماشالله

زندگی یکی از خاله هامم همینه خیلی عالیه ❤️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕