2777
2789
عنوان

خیانت

1 بازدید | 6 پست

دوستانی که شنیدن یا خودشون دیدن لطفا جواب بدن

خب من یه تاپیک هم زده بودم قبلش ولی خب واقعا یکم ناراحتم بابت سادگیم

خب من من شهریور ماه با یه دختر آشنا شدم تو امتحانات تو دانشگاه بعدش نشستیم حرف زدیم کلا یه جوری خاص میرفت جلو مثلا همیشه تو فکر بود استرس داشت بعضی وقتا ولی خب میگن عشق آدم رو کور میکنه البته فکر نکنم عشق دو طرفه باشه گذشت دو سه ماه قبل پیام های سه پسر رو دیدم تو تل روبیکا اینس و حتی پیام های ساده من که مچشو گرفتم با کمال وقاحت جلوی چشمام به پسر زنگ زد گفت این به من تهمت میزنه خودش میگفت در حد هم کلاسی بود ولی آیا هم کلاسی بدون لباس عکس میفرسته منظورم پسر و اینکه دختره هم عکس ساده میفرستاد واقعا چرا هیشکی رو نمیشه باور کرد چرا جواب اعتماد رو اینجوری میدن کسی تجربه داره ممنون میشم جواب بدین🌹

‌اعتمادی‌که‌با‌رفتار‌‌`از‌بین‌بره‌با‌حرف‌برنمیگرده

من فقط میدونم تو این دوران همه چیز امکان داره.مث قبلنا نیست که مردم این چیزا رو بد بدونن.

خب چرا پس میگفت با زن داداش حرف نزن به اعتماد من ضربه زد

پیشنهاد میکنید چجوری برخورد کنم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا پس میگفت با زن داداش حرف نزن به اعتماد من ضربه زد پیشنهاد میکنید چجوری برخورد کنم ؟

اگه دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده هستی قیدشو بزن.چون این جور دخترا عادت کردن با هر پسری باشن.یا اگه دوسش داری باید حساس نباشی رو کاراش.که اونم کلی مشکل واسه روحیت به وجود میاره.به عنوان دوست دختر میتونی باهاش باشی.ولی واسه زندگی یک عمر قابل اعتماد نیس

اگه دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده هستی قیدشو بزن.چون این جور دخترا عادت کردن با هر پسری باشن.یا اگه د ...

بله کاملا درسته واقعا ممنونم

تا حالا تجربه کردین ؟

نه.یکی از دوستای خودم این مدل بود.بعد ازدواج باز هم با مردا تو رابطه بود.آخرش هم شوهرش نتونست تحمل ک ...

خب چیه مشکلشون واقعا حرفشون چی میخوان 🥲