2777
2789
عنوان

خاستگار

1 بازدید | 7 پست

سلام . خاستگارم ۲۷ سالشه و ظاهرا خانواده خوبی هستن و از لحاظ ظاهری اوکیه و مادی ام پولدار نیستن ولی زندگی راحتی دارن ب قول خودمون دستشون ب دهنشون میرسه.. شغل خودش و باباش کشاورزی

برگشته ب من میگه دوست نداره درس بخونم و شاغل بشم اصلا احتیاجی ب حقوق و کار زن نیست حالا این ب کنار مشکل اصلی من اینه ک گفت بعد کار کشاورزی یعنی پاییز و زمستونا بیکاره میگیره میخوابه تا ظهر بعد ناهار میخونه دوباره میخوابه و اینستا گردی و اینا .. و هی ام میگفت احتیاج ندارم ک کار کنم همون کشاورزی کفایت میکنه و حرفه ای بلد نیستم اصلا ن خودم ن بابام کارگری نرفتیم و دوست نداریم زیر دست کسی کار کنیم اینا

منم خوشم نیومد از این طرز فکر و مدل حرف زدنش ی سریا خیلی پوولدارن باز داعم کار میکنن و نمیگن احتیاج نداریم اونوقت این ..

بعد جدا از اون اومدیم وضعیت کشاورزی اوکی نبود یا اصلا بین اونو باباش ناراحتی افتاد و در هر صورت نیاز ب شغل دیگه ای ام داشت اونوقت نباید کاری بکنه چون دوست نداره..

جوابم منفیه

دوست دارم دیدگاه بقیه رو هم بدونم شما باشید جوابتون مثبته؟

منفی

طرز فکرشو دوست نداشتم

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.Six months left.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.