2777
2789
عنوان

نماز وحشت

1 بازدید | 6 پست

انا لله و انا الیه راجعون 🖤

لطفا اگر براتون امکان داره به نیت مرحومه"راضیه کیاپاشا فرزند جمشید" یک فاتحه و صلوات و سوره قدر بخونید و اگر میتونید نماز وحشت هم بخونید و ثوابش هدیه کنید به روحشون، الهی امشب شب سختی نباشه براشون🙏🖤

کیفیت نماز لیلة الدفن:

دو رکعت است

رکعت اول : بعد از سوره حمد ، آیة الکرسی

رکعت دوم : بعد از سوره حمد ، ده مرتبه سوره قدر

در آخر بعد از پایان نماز میگوییم :

* اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمدٍ وَ آلِ مُحمدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ راضیه بنت جمشید

نماز لیلة الدفن را در هر زمان از شب اول قبر (از اول شب تا صبح) میتوانیم بخوانیم؛ اما بهترین وقت آن بعد از نماز عشا است.

🦋منم بشرط لیاقت در اولین فرصت ممکن به نیت شما دوستان نماز جعفر طیار میخونم و دعا میکنم گره های زندگیتون باز بشه و دلتون شاد و عمر عزیزانتون طولانی باشه🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فوت شدن خدا رحمتشون کنه

بیماربودند.

خدا اموات شما رو رحمت کنه🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خدا رحمت کنه من شرایطشو ندارم وگرنه میخوندم

🙏

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

خدا رحمتش کنه و به بازماندگان صبر جمیل بده 💔

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم خدا رحمتش کنه و به بازماندگان صبر جمیل بده 💔

🙏