2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

1 بازدید | 16 پست

لطفا لطفا لطفا از قضاوت و توهین پرهیز کنید

اول یه نکته بگم

اگه از کاربری جدیدم میپرسین با کاربری قبلیم چندسالی میشه نیومدم سایت و رمزش رو فراموش کردم

تا تایپ کنم زمان میبره پس لطفا اگه تمایل ب خوندن دارین صبور باشین و در اخر راهنماییم کنید که سخت نیازمند یه راهنمایی خوبم

خواهشا قضاوت و توهین نکنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سیو میکنم بعدا بیام بخونم

امیدوارم مریضای سایت تا اون موقع نترکوننش

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون کاربریم جدیده زمان میبره پستم تایید و ثبت بشه،ممنون از صبوری تون.

قضیه برمیگرده به ۱۰ ۱۲ سال پیش که ازدواج کردم

زندگیم تقریبا خوب بود اگه دخالت های خانواده همسرم نبود

بعد از ۱۲ سال سختی و تحمل رفتارهای بد و دخالت های زننده خانواده همسرم بالاخره تونستیم به خونه رویایی که ارزوش رو داشتیم برسیم

یه خونه خیلی بزرگ با ۴ تا اتاق و کلی وسایل جدید

من بخاطر اون خونه از خیلی تفریحات و خریدام گذشتم اما راضی بودم

اذیت و ازار ها همچنان باقی بود ولی من سرم تو زندگی خودم بود تا اینکه یه روز هکسرم تصادف کرد

خیلی خلاصه وتر گفتم تا حوصله تون سر نره

چندماه پیش تو بازار یکی از اقوام همسر مرحومم رو دیدم که با دوستاش مجردی اومده بودن گردش تو این شهر

خلاصه پبگیر شد و هنوزم پیگیرمه

بهم پیشنهاد ازدواج داده اما من همون اول جوابه منفی بهش دادم

چون ازم چند سالی کوچیگتره و من ۲ تا بچه دارم