2777
2789
عنوان

نامزدم گفت گدا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو طلا چی خریدی؟؟؟ مهریه چی ب نامت زده؟؟؟ میخوای ماده ۱۱۰۷ ق مدنی رو واسش بفرست ک بفهمه پدر شما اگه ...

دقیقا من خودم حقوقیم نازه مهریه میگ ۷۲ ربع سکه

میگه ما رسم داریم همه جهیزیه دختر بده و..

منم گفتم ما رسم نداریم همه جهیزیه دختر بده وسایل بزرگ با پسره

حالا خودش چی هست چی داره قیافه داره خونه ماشینو تحصیل داره طلا گرفته برات مهریه زیاد میزنه؟

درس خونده نیست قیافش خوبه تیپش معمولی ماشین داره ولی خونه نه مهریه هم میگه ۷۲ربع سکه

چی بگم ب خانواده؟ چون تا مراحل نامزدی پیش رفتیم

خانواده میگن ازت ممنونیم که نرفتی با یه بچه برگردی

مطمئن باش تو حرفاشو انتقال بدی اونا مثل کوه پشتتن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

به شدت بفکر افتادم من بخاطر این پسر خیلی جلو خانوادم وایسادم میترسم تو زندگی مشترک نسازیم و کار به ط ...

جلویضررو از هرجا بگیری منفعته

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

وااااای تو رو قران بندازش دور این حیوون رو.طرف ۲۰ سال زنشه بعد با اکراه و ترس تو عصبانیت به زنس چیزی ...

دقیقا بهش گفنم تو الان اینجور میگی دو روز دیگه که رفتیم زیر یه سقف روت بازتر میشه حرفای بدتری میزنی

گفت خیالت راحت من روم حسابی بازه همین الان همه چی میگم تو هم روتو الان باز کن نه دو روز دیگه 😐😐

اینارو در مورد بابات گفت تو هم نگاش کردی؟ حتی نمیتونی از حق خودت و خانوادت دفاع کنی چجوری میخوای تش ...

طوری تو شوک بودم زبونم نمیچرخید حرف بزنم فقط بخاطر اینکه بابای من گفته وسایل بزرگ خونه با پسر اینقدر توهین کزد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز