2777
2789
عنوان

نامزدم و کارش

279 بازدید | 16 پست

ما تو عقدیم خب کم و بیش بیرون میریم ولی دوس دارم جمعه هاکنار هم باشیم بریم بیرون

ولی جدیدا یه عادتی پیدا کرده جمعه هم میره مغازه حتی وقتی کار نداشته باشه خودش نقاش ماشینه

میگه شاید رفتم کار اومد

امروز باهاش سر این بحثم شد به نظرتون کار درستی کردم یا حق باهاشه تو این وضعیت افتصادی چون روزی یک تومن اجارش میفته روزای تعطیلم میره

حق داره

تو هم حق داری

من باشم بساط نهار و چای را برمیدارم میرم سر کار پیشش

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

شمارشو بزنه همونجا مشتری بود زنگ میزنه

این دختر قشنگی که توی پروفایلمه دختره خالشه قند و نبات خاله است 🥺🧸🫀 این جانب عاشق دوغ و ترشیجات لواشک و تمر هستم ، میتونم تا عبد فستفود بخورم و خسته نشم🫠😁🤤 اگر بخوام خودمو توضیف کنم تا یه تصور ذهنی داشته باشید ، لاغر ،قد بلند تا حدودی(۱۶۷) پوست سفید سفید ، صورت گرد و دارای لپ ، چشمام کشیده است موهامم بلوند کردم😛کاراته کا هستم ، دختری به شدت احساسی مغرور و مودب به شدت مهربون ،بزرگترین لطفی که مادر پدرم بهم کردند یاد دادن ادب بوده چون هیچوقت بزرگ تر از خودم رو تو خطاب نکردم و با اسم هم صدا نزدم، احترام خط قرمزمه اگر نمیتونی ادب و احترام رو موقع حرف زدن داشته باسی جوابمو نده گله زیبا🩷🌼 اگر هر کمکی از دستم بر میومد اول به من بگو بعد راجب بهش تاپیک بزن بوس بوس خسته ام شدید😁🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق دارن زندگی سخت شده و شما تو دوران عقد هستین و هنوز عروسی نکردین و خرج و مخارج زیاده

صمن اینکه اجاره هست مغازشون

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

حق با اونه

من یبار توی مغازه بودم طرف خودش تعریف میکرد گوشی فروشی داشت توی خیابان اصلی

میگفت یکبار جمعه رفتم تا ظهر کلی درآمد داشتم چون تعداد کمی مغازه بازه بود و هر کسی کاری داشت میرفت پیشش

حق داره تو هم حق داری من باشم بساط نهار و چای را برمیدارم میرم سر کار پیشش

نه بابا یه جاییکه پر مرده و خودمم خجالت میکشم برم وقتی میرم همه توری نگام میکنن انگار ج...ده پولیم اومدم مغازه😂😂😂

بنظرم اول زندگی بعد کار نباید همه چیزو فدای کار و پول کرد

من خودم شاغلم و مستقل و مخارج خونه همش بر عهده خودمه

اینو گفتم فک نکنی از اون دخترام نشستم خونه خبر ندارم از وضعیت اقتصاد

ولی ادم باید یه حدی نایین کنه از الان باید بدونه که ازدواج کرده جز مسئولیت خرج و مخارج مسئولت تفریح و وقت گذاشتن و کنار خانواده بودن رو رو هم داره

نکه همش بشه کار بعدشم اگه اعتراضی کنی بگه دارم برای شما زحمت میکشم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀