یه_دختر_باهوش مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9872 عنوان اپل آیدییی 25 بازدید | 3 پست من واقعا سردرگممبعضیا میگن فرق داره از کجا میگیری یه شریاش زودتر لاک میشه بعضیا میگن فرق نداره واقعا موندم میترسم لاک بشه از طرفی قیمت هاش خ متفاوته واقعا ۷۰۰هزار تومن کجا و ۳ تومن کجا اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگید کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤ دیروز | 15:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لالیlal عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 32170 باید با ایمیل خودت باشه بعدش هم جای معتبر بری اپل ایدی شخصی سازی برا خودت گزینه فایند مای هم خاموش باشه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
یه_دختر_باهوش مدیر استارتر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9872 باید با ایمیل خودت باشه بعدش هم جای معتبر بری اپل ایدی شخصی سازی برا خودت گزینه فایند مای هم خاموش ... خب اره حاهایی ک میرم میگن با جیمیل خودت میسازیم یعنی همین باشه حله؟ تازه یکی از این متخصص ها دیدم میگفت بهتره نباشه اسم و فامیل به خارجی بیشتر میخوره کمتر شک میکنن کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤
_ماهلیین_ عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 1148 کارتی با ایمیل و هویت شخص دیگه ارزوننبا ایمیل و مشخصات خودت گرون تر در میاد و بهتره لاک بشه راحت باز میشه.. که نمیشه ﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.