nika1990 مدیر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7118 عنوان امپول لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 21 پست تا بحال استفاده کردین ؟ برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔 1404/11/17 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiimooo عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 3906 زیر جلدیه انواع مختلفی داره دکتر غدد بهم گفت بزن ولی نگرانم اتفاقا فامیلمون زده جدیدا. میگه جاش درد میکنه.زده به قسمتایی که چربی داره
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7118 من ورزش میکنم ولی رژیم نمیتونم بگیرم میترسم اگه با امپول لاغر شم عضله هام بریزه و چربی بمونه و بدتر بشه غوز بالا غوز ۲۰ کیلو حدودا اضافه دارم برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2780 سلام عزیزم بله من زدم .هنوزم دارم میزنم .تاپیک زدم در موردش همه چیو نوشتم میتونی بری بخونی عزیزم اومدم تو تاپیک قفل بود درخواست دوستی با اجازه فرستادم فقط دکتر غذا رفتید ؟؟ من زایمان کردم الان ۸۱ کیلو صبح هستم قبلا ۸۵ بودم الان چند روزه تقریبا نان و شیرینی جات رو حذف کردم
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48992 عزیزم اومدم تو تاپیک قفل بود درخواست دوستی با اجازه فرستادم فقط دکتر غذا رفتید ؟؟ من زایمان کردم الا ... سلام عزیزم سابقه ی رژیم دارید؟اگه رژیم تا حالا نگرفتید بیایید تاپیک رکورد سلامتی من دوصفحه ی اول رو بخونید اونجا با دوستان کالری شماری میکنیم .مطمئنم شما هم کم میکنی اگه همش تو رژیم های مختلف شکست میخورید اون وقت برید سراغ امپول 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
رزسفیدوآبی عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2780 سلام عزیزم سابقه ی رژیم دارید؟اگه رژیم تا حالا نگرفتید بیایید تاپیک رکورد سلامتی من دوصفحه ی اول رو ... نه راستش چون والا رژیم زیاد نگرفتم مجرد بودم باشگاه میرفتم کلا ۵۰ کیلو بودم ۱۶۷ قدم الان بعد زایمان دوم وزنم بالا رفت حالا چند روزه ورزش تو خونه انجام میدم و سعی کردم تنقلات اضافی رو حذف کنم چشم حتما میام تو تاپیک شما ممنون
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48992 نه راستش چون والا رژیم زیاد نگرفتم مجرد بودم باشگاه میرفتم کلا ۵۰ کیلو بودم ۱۶۷ قدم الان بعد زایمان ... موفق باشی عزیزدلم 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛