2777
2789
عنوان

قرص سیبل

120 بازدید | 19 پست

من تنبلی شدید دارم رفتم دکتر گفت از روز سوم قرص سیبل بخور تا ۲۱ روز

دیروز روز سومم بود قرص خوردم امروز خونریزیم کامل قطع شده 🗿 چرا؟ دکترم جواب نمیده وقتی زنگ میزنم

الان من اینو اگه تا ۲۱ روز خوردم بعدش کی باید شروع کنم؟ چجوریه یادم رفته دکترم چی گفته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر قرص دیگ دوباره روز سوم شروع میکنی

مگه قطع میشه ؟ اخه من همیشه خونریزیام زیاد بود میترسم نکنه خطرناک باشه 😭😂

اخه یجا نوشتن وقتی قرص تموم شد بعد یه هفته بازم شروع کنید بدون توجه به قاعدگی

مگه قطع میشه ؟ اخه من همیشه خونریزیام زیاد بود میترسم نکنه خطرناک باشه 😭😂اخه یجا نوشتن وقتی قرص تم ...

نگران نباش خونریزی رو کممیکنه خونریزی اون روزم مث روز اخر قبلم بود ، ماه بعدم همکن روز ۳ شروع کن

بعد ۲۱ روز وای میستی پریود میشی

دوباره روز سوم

ولی حس میکنم باید روز ۴ یا ۵ میگفت

راستیییی

نکته مهم جدیش بگیر دکترت صد در صد عقلشم نمیکشه بهت بگه

اگر مشکل انعقاد خون نداری یا دارو خاص مثل اسپرین نمیخوری

میپری داروخونه

امگا سه میخری

ویتامین E هم به خاطر سینه هات میگیری چون حساس میشن

امگا ۳ روز هفته ایی چهار بار بخور بعد غذا

یعنی ۴ روز بعد غذا بخور در هفته

۳ روز دیگ هم ویتامین E رو میخوری

من خودم امگا سه ویواتون یه ورقی میخرم

بو هم نمیده عالیه

تاپیک زدم در موردش ک چرا باید بخوری

اجباریه ها

شوخی نگیری حرفمو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نظر دکترا متفاوته.ولی من روز پنجم میخورم.و قطع میشه خوب مگه نباید قطع بشه؟وقتی تموم شد پریود شدی دوباره از همون روزی که دکترت گفته بخور

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بعد ۲۱ روز وای میستی پریود میشیدوباره روز سومولی حس میکنم باید روز ۴ یا ۵ میگفتراستیییینکته مهم جدیش ...

منم دکتر گفت روز پنجم

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

منم این قرصو ۵ ماهه میخورم به من گفت از روز ۵ پریود تا یک ورق کامل تا هر چند روز شد بخورم بعدش دوباره وایسم پریود بعدیم روز پنجمش ورق جدید شروع کنم

من پریودم خیلی شدید بود ۸ روزه بعد دوماه ۵ روزه شد شدت خونریزیمم نصف شد جوشای بدن و صورتمم خیلی خوب شد