2777
2789

برو دکتر حتما سروم بزنی خوب میشی من دائم سردردم انقد قرص میخورم مغدم درد میکنه چون اگه تخورم راهی بیمارستان میشم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردرد میگرن فقط

گرمت بشه، میگیره

تشنت بشه، میگیره

گشنت بشه، میگیره

بو ادکلن بهت بخوره، میگیره

کلا میگیره شدییید 😐

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...

بدترین درد سردرده ، پیشنهاد میکنم یه دوش آبه گرم رو به داغ بگیر بهتر میشی

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من بعضی اوقات دستمال میبندم سرم از درد ! چون اهل مسکن خوردن زیاد نیستم

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

سردرد میگرن فقطگرمت بشه، میگیرهتشنت بشه، میگیرهگشنت بشه، میگیرهبو ادکلن بهت بخوره، میگیرهکلا میگیره ...

نامزد منم میگرن داره

شمام با سردرد تهوع میگیرین؟

اینجور مواقع که سرش دردمیکنه چیکار کنم زود خوب بشه؟

نامزد منم میگرن دارهشمام با سردرد تهوع میگیرین؟ اینجور مواقع که سرش دردمیکنه چیکار کنم زود خوب بشه؟

اره یک حالت تهوعی داره که نگو

تو اتاق تاریک و خنک دراز بکشن، آب خییییلی زیاد بخورن

پیشونیش رو با ویکس حسابی ماساژ بده و در آخر نوافن منو ربعساعته خوب میکنه

حتی خود قرص میگرن هم جواب نمیداد اما نوافن سریع آرومم میکنه

اره یک حالت تهوعی داره که نگو تو اتاق تاریک و خنک دراز بکشن، آب خییییلی زیاد بخورن پیشونیش رو با ویک ...

واسه من دیگه هیچ قرصی جواب نمیده انگار بدنم بهشون عادت کرده

سلامتی و خوشبختی دخترم
واسه من دیگه هیچ قرصی جواب نمیده انگار بدنم بهشون عادت کرده

نوافن امتحان کردی؟

پس برو سرم بزن حتما ، دوستمم مثل شماست میره امپول و سرم میزنه فقط