2777
2789
عنوان

بیچارس

1 بازدید | 21 پست

😐💔بچها رفیق مجازیم قسم میخوره حرفاش راسته میگه خوانوادش نمیزارن بیرون بره فقط دانشگاه میزارن بره وقتایی که تمراتش هم کم میشه کتک میزنند حتی میگه نمیزاره شوهر کنه و میگه نمیزارن خرید کنه کهنه های خودشونو میدن بهش میگه بیزبونم هست میگه کله اعضای خوانوادش عذابش میدن میگه حتا تجاوزم شده بهش ولی هچوقت نمیگه به خانوادش به سرش خودکشی وفرارزده میگه کمکش کنم ولی آخه چجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا راست باشه تنها راهش اینه درس بخونه یه شغلی برای خودش جور کنه و مستقل بشه یا از عمویی پدر بزرگی کسی کمک بخواد

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

میگه فرارم کنه پلیس خبرمیکنند

پلیس خبر کنند فایده ای نداره چون نمی تونند نقطه زنی کنند که کجاست.چون از به بلوغ رسیده وحق ندارند دنبالش برند باید دادخواست بده که من می خوام مستقل زندگی کنم وخانواده ام مزاحم ارامش روحیم هستند.طبق قانون دختر از ۱۰ سالگی می تونه هرجا راحت زندگی کنه .بره با یه مشاور رایگان تو دادگاه خانواده صحبت کنه تا ازاد بشه.من دختر ۷ ساله دارم دست پدرش قاضی به من گفت اگر به ۱۰ برسه هرجا دوست داره می تونه زندگی کنه وپدر حق اجبار نداره.چهپدر مادر باهم باشند چه نباشند دختر از ۱۰ سالگی ازاد .فقط باید دادخواست بده واز قوانین دختران بالای ۱۰ استفاده کنه.من پرسیدم گفتند دختر بالغ می تونه جدا زندگی کنه.توروخدا نذار دوستت نابود بشه

پلیس خبر کنند فایده ای نداره چون نمی تونند نقطه زنی کنند که کجاست.چون از به بلوغ رسیده وحق ندارند دن ...

خب منم دلم براش میسوزه ولی میگه حتی پول و مکانم نداره مشاوری وکیلی آنلاین هم متونه دادخواست ثبت کنه یا حتما باید حضوری بره