خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 عنوان دلگیرم از اینکه 1 بازدید | 32 پست خیلی دلم میگیره وقتی میبینم خانواده شوهرم منو اونجوری که میخام نمیخان خیلی از خانواده ها با من گرم برخورد میکنن کلی بهم احترام میزارن و کلی تعریف میکنن یه عالمه دوستم دارنولی من عروس خانواده ایی شدم که اصلا بود و نبودم براشون فرقی نداره خیلی سردن و علاقه ایی به اینکه عروسشون شدم نشون نمیدن اذیتم به این خاطر شماهم اینطور هستین؟ امروز | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیانو777 عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 229 هر کی یه جوره . اینا خونسرد هستن سرسنگین. قرار نیست لی لی به لالای عروس بزارن قرار نیس همه مثل هم باشن . همین که گرفتنت برو خدات رو شکر کن تو این بی شوهری . به عروس هم کلا زیاد نباید رو داذ. سوار میشه .
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 هر کی یه جوره . اینا خونسرد هستن سرسنگین. قرار نیست لی لی به لالای عروس بزارن قرار نیس همه مثل ... آخه بقیه اینقدر گرم میگیرن مگه سبکن؟چرا بقیه لی لی به لالام میزاشتن پس؟رو نمیخام جو گرم و صمیمی میخام
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 بعضی خانوادها همینجورن همسرت باهات چطوره همسرم اوکی راضیم ولی خانوادش اصلا
pariisima عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 225 آخه بقیه اینقدر گرم میگیرن مگه سبکن؟چرا بقیه لی لی به لالام میزاشتن پس؟رو نمیخام جو گرم و صمیمی میخا ... ول کن بابا.گرم و صمیمی شدن با خانواده شوهر بعدا دردسر میشه.دوری و دوستی
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 گور باباشون عزیزم خودتو ناناعت نکن واسه منم همینن😂✌️ آخه حرص خوردن دارهبقیه اینقدر احترام آدم رو دارن میدونن چقدر متشخصیم اونوقت اینا اصلا به هیجاشون نیستیم
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 ول کن بابا.گرم و صمیمی شدن با خانواده شوهر بعدا دردسر میشه.دوری و دوستی خیلیا گرم و صمیمی هستن ارزش عروس رو حفظ میکنن ما شانس نیاوردیم
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 بیخیال محبت دروغین میخوای اسی دروغی نمیخام بقیه رو میبینم چقدر دوستم دارن ولی خانواده شوهرم نه اذیت کنندس
min0o عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1415 برعکسش بله عروس ما با ما اینطوریه که تحویلمون نمیگیره وگرنه ما گرم بگیره باهاش گرم میگیریمما هم کاری نداریم خودش داره خودش رو از روابط صمیمانه تر محروم میکنه ما که کاریش نداریم تو هم بی خیال چه بهتر دردسر رفت و امد و حرف نداری
آتف عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 432 بعضیا کلا سردن کم مهر مدلشونه مخصوصا اگه شما گرم وپرجنب وجوش باشی اذیت میشی کنارشون .
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 برعکسش بله عروس ما با ما اینطوریه که تحویلمون نمیگیره وگرنه ما گرم بگیره باهاش گرم میگیریمما هم کاری ... نمیدونم حکمت خدا چیه که برعکس میذاره من خیلی دوست داشتم به خانواده شوهر شبیه ما که گرم میگیرین داشته باشم ولی همه سرد و حسود
خوغزلم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1515 بعضیا کلا سردن کم مهر مدلشونه مخصوصا اگه شما گرم وپرجنب وجوش باشی اذیت میشی کنارشون . آره دقیقا من گرم میگیرم با همه ولی اینا انگار به زور من اومدم عروسشون شدم