2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم

1 بازدید | 38 پست

ذره ای محبت کلامی نداره

هفت ساله عروسی کردم یه بار یه چیزی دستش نگرفته برام بیاره بگه مثلا اینو برا تو خریدم البته جیزی که فقط واسه خودم باشه مثلا لباسی جورایی کوفتی

ولی هر چی بخوام برام میخره

کار زیاد برام میکنه هر کاری بکنه نظرمو میپرسه تو خوته اکثر مواقع حرف حرف منه و به نظرم احترام میزاره ولی خب میگم محبت کلامی صفر نشده یه بار از در بیاد بغلم کنه مخصوصا بعد بچه که بهونه داره میگه زشته جلو بچه

خدایی من چه کنم دوست دارم محبت کلامی کنه

اینم بگم قیافم متوسطه رو به پایینه ممکنه از اون باشع

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
پنج زبان عشق رو بخونید

میفهمم چی میگی ولز من این مدل رو دوست دارم دست خودم نیست بقیه به چشمم نمیاد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو

از خـــــون جوانـان وطن لالــــه دمیده🫠💔. نفسم به نفسات بنده عشق جان💍❤️. ملیکای خاله خیلی دلتنگتم،اروم بخواب دخترم💔🫠🥲. دانشجو دندانپزشکی شیرازم شهر عشق و راز اما دلم برای پنجره اتاقم که روبه روی خلیج همیشه فارس هست تنگ شده....🌊 تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم

بهش بگو

صد بار گفتم حاشا میکنه

ببین نقاط مثبت همسرت خیلی زیاده ، قدرش رو بدون ، در کنارش این یه عیب رو داره که باید یواش یواش درستش کنی و میشه اگه بخوای

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بهش بگو

انگار بلد نیست اصلا قبل منم مطمئنم با کسی نبوده منم خودم با کسی تبودم ولی خب بلدم این چیزا رو

صد بار گفتم حاشا میکنه

چی بگم والله خودت. بغلش کن

از خـــــون جوانـان وطن لالــــه دمیده🫠💔. نفسم به نفسات بنده عشق جان💍❤️. ملیکای خاله خیلی دلتنگتم،اروم بخواب دخترم💔🫠🥲. دانشجو دندانپزشکی شیرازم شهر عشق و راز اما دلم برای پنجره اتاقم که روبه روی خلیج همیشه فارس هست تنگ شده....🌊 تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم

خب بعضیا بلد نیستن ابراز محبت کنن

دقیقا بلد نیست

وقتی انتخابشون کردی معیارت چی بود

اولش اینجور نبود بهدا برام شعر میگفت

میگه الان خرم از پل گذشته البته به شوخی میگه