2777
2789
عنوان

پیاز درمانی چیه

104 بازدید | 23 پست

قبلا همینجا اسمشو شنیدم ولی تحقیق نکردم درموردش. حالا یادم افتاده. میگفتن واسه تنبلی تخمدان خوبه. امتحانش کنم؟ منکه این همه راه واسه تنبلی تخمدان امتحان کردم اینم اگه خوبه تا امتحان کنم😢🥲

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انجام دادم. فقط یه بار نتیجه داد.بعدش بدنم عادت کرد هیچی به هیچی

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من انجام دادم. فقط یه بار نتیجه داد.بعدش بدنم عادت کرد هیچی به هیچی

از امضاتون مشخصه تنبلی تخمدان دارید درسته؟

کاری کردین که پریود تون منظم بشه یا نه؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

از امضاتون مشخصه تنبلی تخمدان دارید درسته؟ کاری کردین که پریود تون منظم بشه یا نه؟

من از ۱۷ سالگی داشتم کیست بزرگ و کوچک و کچلی و جوش و موی زاید. حیف دهه ۲۰ زندگیم اینطوری هدر رفت. تازه بعد ۳۰ سالگی خوب شدم. با قرص قند

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من از ۱۷ سالگی داشتم کیست بزرگ و کوچک و کچلی و جوش و موی زاید. حیف دهه ۲۰ زندگیم اینطوری هدر رفت. ت ...

قرص قند چی هست؟ از کجا تهیه کردین؟ پریود تون منظم شد؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

پریودم منظم بود ولی خونریزیم کم بود و رنگش تیره بود ،با پیاز درمانی ،رحمم پاکسازی شد و خونریزیم طبیع ...

این پرولاکتین که گفتین از کجا بفهمم بالاست؟ توی آزمایش خون مشخصه؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

قرص قند چی هست؟ از کجا تهیه کردین؟ پریود تون منظم شد؟

قرصای عادی مرض قند که حتما باید دکتر تجویز کنه. به من متفورمین داد. من قندم بالا نبود. اما این قرصو داد و خوب شدم. باید دایم خورد اما ارزش داره. از روزی یکی شروع کرد تا سه تا. باز کمش کرد شد دو تا.باید تنظیم کنه.