2777
2789

اصلا انسانی انقدر شانس مهاجرت نداره

مگه این که حقوق بخونی

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن حقوق مهاجرتش سخت ترهفکر کنم روانشناسی بهتر باشه

خیلی اطلاع ندارم

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷

اصلا با حقوق نمیشه مهاجرت کرد

حقوق بین الملل

میگن حقوق مهاجرتش سخت ترهفکر کنم روانشناسی بهتر باشه

کلا توی رشته انسانی چون خیلی چیزاش مخصوص همون کشوره سخته مهاجرت ، حقوق که اصلا برای مهاجرت بهش فکر نکن ، روانشناسی هم مهاجرت اوکیه باهاش ولی اونجا چون با فرهنگ و زندگی هاشون آشنایی نداری و تفکراتشون فرق میکنه سخته کار کردن ، رشته های تخصصی مثل مثلا دکترای تاریخ و جغرافیا و جامعه شناسی و درسای اینجوری زیاد میگیرن ، مثلا توی ایتالیا الان آب و هوا خیلی میگیرن ، ولی درکل توی انتخاب رشته علاقت مهم تره

پس به نظرم باید به اقتصاد یا حسابداری فکر کنم

آره ، حسابداری هم الان همه جا میگیرن ، استرالیا ، ایرلند ، آلمان ، سوئد . باید تحقیق کنی ، یکی از دوستام دو سال پیش با حسابداری از طرف دانشگاه رفت ایرلند ، گفت بعدشم یکم جا بیوفتم میرم خود انگلستان زندگی میکنم