2777
2789
عنوان

خیانت و عشق

1 بازدید | 7 پست

ه ها سلام

من آقا تقریباً یک هفته پیش متوجه یه موضوعی شدم ...

همسر من که الان یک سال هست با هم ازدواج کردیم

یه جای میرفته سر کار توی یه شرکت

بعد به مدتی بدون این که به من بگه چهار تا خانم هم میرسونه( البته هم خودش و هم صاحب شرکت گفتن که برای اضافه حقوق بوده و واقعا هم بوده)

و من اصلا اطلاعی از این که صبح و عصر کارگر میبره نمیده اونم خانم های ..

یکی از همون دخترا یه روز به اینستاگرام من پیام میده میگه من پیج تورو دیدم تو بیو شوهرت ...

ما فکر کردیم این مجردها ....

البته توی پرانتزم بگم که همسر من خیلی با اونا شوخی میکرده و خیلی راحت بودن با همدیگه

و فلان

من هم قهر کردم رفتم خونه مامانم اینا

خلاصه آقا تشریف اورد معذرت خواهی

که آره من فکر نمیکردم این موضوع برای تو مهم باشه و فلان من گفتم اوکی اگه مشکلی تو نداشتی من یک روز با خودت ببر سرکار به عنوان کارگر ....

ایشون اول قبول نکرد ولی روز دوم من برد

اونجا که آمار گرفتم گفتم آره یه نخ های میداد که مرد متاهل نامیده ... اگه واقعا متعهد باشه

خلاصه من یک هفته کارم گریه و زاری بوده

اما گفته بود من مجردم و این واقعیت داشت و یکمم با اون خانوما شوخی میکرد و تولد یکیشونم میشه بهش میگه باید کیک بیاری و خیلی مزه میریخته

با اینکه چند وقته الان از این موضوع میگذره ولی من نمیدونم باید چیکار کنم و کدوم کار خیلی منطقیه شما اگه میتونید کمکم کنید

اما من همش بهش فکر میکنم که چرا پنهون کرد یا هر چی ....

شما نظرتون چیه

الان که این تایپینگو زدم چند ماه از این موضوع گذشته ولی بچهها از ذهن من اصلاً پاک نمیشه نمیدونم چیکار کنم همش بهم فکر میکنم که من به این خوشگلی من به این خوبی چرا منو پنهان کرده مگه دوستم نداشته

از اون موقع به من توجه میکنه بغلم میکنه

تو کارای خونه بهم کمک میکنه

یه موقعهایی هم حالا بحث میکنیم با هم ولی خب طبیعیه

ولی خوب ا اینکه انقدر مثلاً بعد اون داستان به من ابراز احساسات میکنه هر روز به من میگه تو خیلی خوشگلی تو مثلاً فلانی

من باشگاه میرم مثلاً از بدنم خیلی تعریف میکنه میگه تو خیلی خوبی ولی احساس میکنم داره ازم تعریف میکنه به خاطر اینکه حتماً داره یه کار دیگهای میکنه میدونید خیلی بهش شکاک شدم

والا چی بگیم سابقه خوبی از خودش به جا نگذاشته که بگیم عاشقه!

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید مشاوره شما هنوز این مسئله رو فراموش نکردی و اون اقا هم راهنمایی هدایت نشده

میگم بریم مشاوره مسخره میکنه میگه آخه کی میره پول میده به مثلاً اون یارو که بیاد به ما بگه مثل آدم زندگی کنیم که چی حالا من خودم با تراپیست و اینا در ارتباط بودم قبلنا بعد از کنکورم چون خیلی شرایطم بد شده بود از نظر اضطراب و اینا لی خب نمیپذیره که بریم

اره منم به همین علت نگرانم و ناراحت نمیدونم چه مرگمه

والا منم بودم شک میکردم

من یه رل داشتم

فهمیدم هرز میپره

تازه اونم بعدش خیلی به من محبت میکرد

ولی من کم کم بهش سرد شدم

چون همش فکر میکردم داره گولم میزنه

و راستم بود محبتش پوشش بود برای کارای خودش

دیگه تموم کردیم

نمیشه ماله تو گفت سریع تموم کن چون شوهرته

ولی برو پیش مشاور

چون نمیشه با تردیدی که مثل خوره تو جونته زندگی کرد

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

والا منم بودم شک میکردم من یه رل داشتم فهمیدم هرز میپره تازه اونم بعدش خیلی به من محبت میکرد ولی من ...

آره همش احساس میکنم نکنه دیگه تکرار کنه نکنه دیگه بشه هیچ تلاشی واسه زندگی نمیکنم هیچ کاری نمیکنم میگم آخرش که چی این زندگی قراره تموم بشه انگار برا من تموم شده است فقط چون خانوادهمون مذهبیه نمیتونم هیچ کاری کنم

آره همش احساس میکنم نکنه دیگه تکرار کنه نکنه دیگه بشه هیچ تلاشی واسه زندگی نمیکنم هیچ کاری نمیکنم می ...

عزیزم 💔💔💔

درک میکنم

حق داری

ولی با مشاور صحبت کن شاید راه حلی داشت