2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

1 بازدید | 14 پست

دوستای عزیزم من باخونواده شوهرم زندگی میکنم خوراکی و... خودم میخرم برام

وقتایی ک توخونم آشپزخونه خوردنی خوراکی و... نداریم ولی من وقتی برم برگردم خونه مامانم بیام میبینی همه آشپزخونه پرخوراکیه طبیعیه عایا؟

این رفتارشون براونه من دست نزنم نخورم؟

چون وقتایی ک خونم چیزی نیست

عجیبه

من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متوجه نشدمطبقه جدا زندگی میکنی؟ یا خونه مادرشوهرت ؟ اگه با مادرشوهرت یجا هستی بردار بخور چون خوردو خ ...

ن یک خونه ایم شوهرم سفت چسبیده خودشم خیلی اینجابش خوش میگذره میخوره ومیخابه ولی من معذبمو رفتارای خیلی عجیبی میبینم😂

ن یک خونه ایم شوهرم سفت چسبیده خودشم خیلی اینجابش خوش میگذره میخوره ومیخابه ولی من معذبمو رفتارای خی ...

تو هم وقتی شوهرت هست با شوهرت با هم بخورین .زیادم بخور وقتی رفت گشنت نشه 😂عقدین ؟

تو هم وقتی شوهرت هست با شوهرت با هم بخورین .زیادم بخور وقتی رفت گشنت نشه 😂عقدین ؟

ن عقدنیسم شش ساله متاهلم

خودم میخرم خوراکیوولی بم برمیخوره رفتاراشون کلاهیچ وقت تعارفی نمیزنن بهم ن غذا نه ...

ن عقدنیسم شش ساله متاهلمخودم میخرم خوراکیوولی بم برمیخوره رفتاراشون کلاهیچ وقت تعارفی نمیزنن بهم ن غ ...

خب چرا تو این شش سال شوهرتو رام نکردی که ی طبقه جدا بشینین و خوردوخوراکتون جدا باشه؟

معلومه خانواده شوهرتم خسته شدن از این وضعیت

اینطور میکنن ی تکونی بدید به خودتون

خب چرا تو این شش سال شوهرتو رام نکردی که ی طبقه جدا بشینین و خوردوخوراکتون جدا باشه؟ معلومه خانواده ...

راضی نمیشه کشتم خودمو

دیگ کلانسبت بهش سرد شدم

خونوادش ازخداشونه خودشون نمیذارن بریم ک

من ک ازخدامه شش ساله دارم زورمیزنم نمیشه بقرآن شوهرم راحته همینجا هیچ مسولیتی نداره ازخداشه ومیگ بریم زندگی سخت میشه

راضی نمیشه کشتم خودمودیگ کلانسبت بهش سرد شدمخونوادش ازخداشونه خودشون نمیذارن بریم کمن ک ازخدامه شش س ...

حالا که اینطوریه

پر توقع باش و اصلا سر خوراکی معذب نشو بخور زیادم بخور حتی به پدرشوهرت بگو بیشترم بخره .بهونه بگیر.خرج تراشی کنی

تا بلکه پدرشوهرت یفکری بکنه به حالتون و جدا بشین

من فک میکنم انقد بساز بودی که شش سال هنوز اونجایی

حالا که اینطوریه پر توقع باش و اصلا سر خوراکی معذب نشو بخور زیادم بخور حتی به پدرشوهرت بگو بیشترم بخ ...

قبلا بسازتربودم چون ی امیدی داشتم وب شوهرم محبت میکردم بلک رام شه ولی ازوقتی حرفاشو زده وگفته جایی نمیاد ومن اگ ناراحتم برم خونه بابام زندگی کنم دیگ کلا سردشدم وسپردم ب خدا درستش کنه یجوری برام😔

حالا که اینطوریه پر توقع باش و اصلا سر خوراکی معذب نشو بخور زیادم بخور حتی به پدرشوهرت بگو بیشترم بخ ...

هرروزمون واقعا دیگ دعواس ن میذاره خودم کارکنم ن خودش تکونی میخوره

شوهرم کلامستقل بشونیست

ایشالله که درست میشه خودشم سعی میکنه؟ پس انداز میکنید؟

ن اصلا براش مهم نیست خودش میگ جایی نمیریم وبگم خونه میگ توخونه داری همینه ک الان داری زندگی میکنی

زندگی باخونوادش واقعابرام مصیبته خیلی دخالت دارن توهمه چی روزی ی فتنه میسازن دیگ برهمین کاراشون دلم میخاداینجا نباشم