2777
2789
عنوان

پریود بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 25 پست
اخه شاید مردا میدونند بعضی خانما سیر و پیاز داغش زیاد میکنند هم واسه فهموندنش هم واسه ناز کشیدنش هم ...

اتفاوت این برعکسه اهل ناز کشی که اصلا نیست تازه بفهمه اذیتم بدتر هم می کنه

تو پریودی عصاب صفره بقیه هم دست به کار میشن برینن تو عصاب ادم

اره واقعا منم باشوهرم دعوا کردم اونم شدید همیشه گفتم من ت این موقع نبایدد باهم دربیوفتی اما کی گوش شنواا

الانم همه ب گردن من انداختت نمیدون من حالم

بعدهه هفته پیش پریودم تموم شد باز پریود شدمم اعصاب اخلاقی برام نمودهه اماا هیچ کس درک نمیکنه میگه گردن تووووعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی کثیف بود حالم بد می شد تو خونه رد می شدم وگرنه من خیلی تمیز نمی کنم

حالا چرا روزای قبل پریودی پا نشدی تمیزکنی؟

من قبل پریودی ی جنگ جهانی الکی تو مغزم شروع میشه برای اینکه اونو کنترل کنم .پا میشم خونرو تمیز میکنم

درسته پریودی اعصابمون رو بهم میریزه. اما نه اینکه سینی پرت کنیم به همسرمون!!!! اسی هر چه قدر هم به مردا بگیم تو این دوره حواسشون بهمون باشه. باااز هم چون مشغله زیاد دارن و همینطور چون خودشون هیچ وقت چنین حالاتی رو تجربه نکردن، پس نمیتونن اونجور که ما میخوایم درک کنن. به نظرم همیر شما همینکه این رفتار زشت شما ندید گرفته و چیزی نگفته و متقابلا کاری نکرده، یعنی درکتون کرده.

این که فکر خیلی اشتباهیه

اره دیگه با خودشون میگن چرا پس فلانی اینطوری نیست پس این داره ادا در میاره اما خب یکی داره تلاش میکنه همه چیز عادی نشون بده تا طرفش هر کی هست چه پسر چه دختر متوجه نشه یکی هم خودش به در و دیوار میزنه تا به طرف بفهمونه یا طرف خودش بپرسه حالا خودش بگه ولی در کل ادم تا جیزی خودش تجربه نکنه درک نمیکنه یا بی توجهی داره یا مجبوری قربون صدقه میره . خانما هم اینجورین از پسر قوی خوششون میاد نه لوس و سوسول