2777
2789
عنوان

زندگی

52 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

ما قرار بود خونه بخریم همسرم هم ماشینو فروخت هم طلاهای منو هم یه تیکه از طلای مامانش

جمع اینا بیشتر از مبلغ خونه شد منم تعجب کردم

دیدم هم یه گوشی ۱۵ پروکس خریده هم یه ساعت جی شاک خریده هم هارد خریده کلی پول پای اینا داد

با این حال حرفی نزدم

اما بازم پول اضافی میومد از چیزایی که فروخته بودیم

بهش گفتم چیشده بقیه پولا اولش میخواست بپیچونه

بعد گفت دادمش به فلانی قرض

دوستش عروسیشه و داده به اون قرض

بدون اینکه از من بپرسه

طلاهارو فروخته داده به دوستش

منو رسما گول زد که پای خونه همرو دادم

من خیلی عصبی و ناراحتم دعوامون شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازین ناراحتم که چرا با من حرف نزده نظرمو بپرسه تو این شرایط گرونی طلا رفته طلای منو فروخته داده دست ...

قبول نکن ازش حالا که طلا و ماشین فروختین شده کوچکتر خونه بخر چون خونه هم گرون میشه قطعا پول نقد بیارزش تر میشه هر روز بعضی آقایون رو باید هول بدی سر کار و معامله مشوق میخوان با زبون خودت راضی کن خونه بخره حتما

لااقل طلا میداد چرا لیشتر از پول خونه فروخته؟

حدود ۴۰۰ میلیون بیشتر از پول خونه فروخته شده

دو سال پیش هم سرویسمو فروخت عقد بودیم

قرار بود واسم بخره

الانم اینارو فروخت

انقدر شوکم که نمیدونم چیکار کنم

قبول نکن ازش حالا که طلا و ماشین فروختین شده کوچکتر خونه بخر چون خونه هم گرون میشه قطعا پول نقد بیار ...

خونه رو خریدیم

۴۰۰ میلیون اضافه تر طلا فروخته

حالا به مامانشم بدهکاریم

چون ازونم طلا قرض کرده بوده

اخه کی طلارو تو این شرایط میفروشه پول نقد میده دست کسی

خونه رو خریدیم ۴۰۰ میلیون اضافه تر طلا فروختهحالا به مامانشم بدهکاریم چون ازونم طلا قرض کرده بوده اخ ...

باید به گرم قرض میداد خدارو شکر که خونه خریدید وقتی گرفت دوباره طلا یا ماشین بخر