2777
2789
عنوان

زایمان زودرس 😓😓😓

388 بازدید | 28 پست

سلام خانما اگر کسی تجربهای داره خواهش میکنم کمکم کنه من هفته ۲۴ یهو دهانه رحمم باز شد و دو هفته در بیمارستان بستری بودم و ۲۶ هفته چهام پر کشید استراحت نداشتم سر کلاژ نشده بودم پساری هم نذاشته بودم الان خیلی میترسم که برای بارداری بعدیم این اتفاق دوباره برام تکرار بشه به نظرتون برم سر کلاژ شکمی بشم یا همون معمولی بهم جواب میده دکتر بهم گفته کلاژن دهانه رحمت کمه این هم بگم که بچهام آیو جی آر بود یعنی خونرسانی جفت کم بود یعنی ممکنه به این موضوع ربط داشته باشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شیاف و امپول پرژسترون و امپول انوکساپارین هم استفاده میکردین؟

شیاف قبل از اینکه این اتفاق برام بیفته یه شب در میون میذاشتم ولی بیمارستان که بستری بودم هر شب میذاشتم من طول دهانه رحمم عادی بود ولی یهو دهانه رحمم یک سانت باز شد و هر لحظه احتمال زایمان زودرس داشتم که دو هفته بیشتر طاقت نیاوردم و ۲۶ هفته بچهام به دنیا اومد

شما باید تحت نطر پرینتتولوژی باشی استراحت مطلق باشی

زیر نظر دکتر پرینا هستم ولی میگن تا این اتفاق برات نمیافتاد ما نمیفهمیدیم ه همچین چیزی قراره رخ بده چون توی سونوگرافیها طول دهانه رحمم خوب بود دراز کشیده بودم میخواستم برم سرویس بهداشتی یهو لباس زیرم پر خون شد رفتم دکتر گفتند یک سانت دهان رحمت باز شده

شیاف قبل از اینکه این اتفاق برام بیفته یه شب در میون میذاشتم ولی بیمارستان که بستری بودم هر شب میذاش ...

خب نوشتین خونرسانی جفت کم بوده حتما باید امپول انوکساپارین هم هر روز مزدین

الان باردار شدین

یه دکتر خوب برین

از همون هفته اول سرکلاژ بشین

من از هفته ۱۱ سرکلاژ شدم

روزی دوتا شیاف

هفته ای امپول یکی پرژسترون

و روزی یبار امپول انوکسا برای جلوگیری از انعقاد خون

و استراحت کامل

انشاالله شما هم این کار را رو کنین حتما میمونه ⚘

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
زیر نظر دکتر پرینا هستم ولی میگن تا این اتفاق برات نمیافتاد ما نمیفهمیدیم ه همچین چیزی قراره رخ بده ...

خب خونرسانی کم بود از اول مشخص بود

بعدم میگی خب استراحت نداشتم

دیگه از ۲۴ هفته باید مطلق میشدی

من از ۲۸ دهانه رحمم بازشد استراحتی شدم.