2777
2789
عنوان

نمیدونم چ فازیه

81 بازدید | 8 پست

من طلا بخرم، مو رنگ کنم، گوشی بخرم، ماشین بخرم، لباس بخرم هرکاری ک انجام بدم از کسی توقع ندارم بهم تبریک بگه

حتی یادم نمیمونه کی تبریک گفت کی نگفت

چون اون کارهارو واسه دل خودم انجام دادم نه به رخ کشیدن بقیه

اما چیزی ک برام عجیبه تاپیک های اینجاست ک میگن فلانی حسودعه موهامو رنگ کردم بهم تبریک نگفت

فلانی حسودعه گوشی خریدم بهم تبریک نگفتد

مگه هرکی تبریک نگه حسودی کرده؟ شاید واسه اون مو رنگ کردن یه چیز عادیه گوشی خریدن عادیه

🙁🙁🙁 چرا بعضیا فک میکنن عالم و آدم بهشون حسودی میکنن و اینارو مبخوان چشم بزنن

همچین آدمی اطراف خودمم دارن

چی باعث میشه فک کنین تااین حد واسه بقیه مهم هستین😕

من درک میکنم منظورتونو، ولی یه عده چون متقابلا به طرفشون تبریک میگن توی چنین مسائلی و طرفشونم توقع همچین چیزی رو داره، اما در ازاش از سمت همون طرف تبریک و حرفی دریافت نمیکنن میذارن روی حسادت. که میتونه واقعا باشه، میتونه نه.

هرطور خودت باشی درباره دیگرانم همونجوری فکر میکنی خانواده شوهر من بشدت معتقدن به حسادت همه چیو ربط،میدن بهش یه لحظه نمیگن شاید از اخلاق گند خودمونه حتی خاهر برادرا همو متهم به حسودی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درک میکنم منظورتونو، ولی یه عده چون متقابلا به طرفشون تبریک میگن توی چنین مسائلی و طرفشونم توقع ه ...

اره اینم میتونه باشه✅

اما بنظرم آدمی ک خودش به بقیه حسودی میکنه و دائم درحال مقایسه زندگی خودش با بقیه ست

فک میکنه همه به اونم حسودی میکنن

هرطور خودت باشی درباره دیگرانم همونجوری فکر میکنی خانواده شوهر من بشدت معتقدن به حسادت همه چیو ربط،م ...

وای دقیقا درک میکنم یکی از اطرافیانم دقیقا اینجوریه

حتی ازدواج کرده با یه پسری ک همچین سطح بالا نیست و قیافه زیبایی نداره

مداوم فک میکنه چون ازدواج کرده همه بهش حسادت میکنن😂

اره اینم میتونه باشه✅ اما بنظرم آدمی ک خودش به بقیه حسودی میکنه و دائم درحال مقایسه زندگی خودش با بق ...

نظری ندارم حقیقت توی دل بقیه نیستم.

ولی هر کسی و هر خانواده ای یه توقعات خاص خودشونو دارن و بعضیا یه سری چیزا رو داد و ستدی میبینن. منم گفتم،اونم توی موقعیت مشابه باید بگه. من انجام دادم، اونم باید انجام بده. من زنگ زدم/پیام دادم، اونم باید اینکارو انجام بده. دیگه هر کسی یه جوریه.

در کل کسی که مدام در حال مقایسه است، جدای بحث حسودی و حسدورزی .. زندگی خودش رو خراب میکنه. دست بالا دست زیاده.

و اینکه به نظرم بعضی هام که صرفا میگن فلانی این کارو برام نکرده، چون توقع داشته ناراحته و نمیدونه به چی نسبت بده، میگه حسودی میکنه لابد.

وای دقیقا درک میکنم یکی از اطرافیانم دقیقا اینجوریه حتی ازدواج کرده با یه پسری ک همچین سطح بالا نیست ...

هرکی گفت من حسود نیستم من چمدونم دروغگو نیستم هرچیو سعی داشت بگه نیستم بدون هست صد درصدم هست همه ما ادما درصدی از حسادت دروغگویی تمام صفات بدو کنار صفات خوب داریم دیگه اینکه چقد بخایم اجازه بدیم اینا خودشونو نشون بدن برمیگرده به تربیت وشخصیتمون