2777
2789
عنوان

مامانم

71 بازدید | 5 پست

اول صبح یواش زیر پتو بیدار شدم تی کاشک بیدار نمیشدم

اگه بدونی مامانم چیا پشت سرم میگفتش

قضیه از این قراره که انقدر داد زد از زیر پتو بیدار شدم داشتم گوش میدادم حرفاشو بخدا عین این خواهر شوهرایا این رفیقایی که حسود هستن انقدر منو فحش داد گاو گاو گاو بد بخت خاک تو سرت ادامو در آورد محفش داد الهی خیر نبینی الهی بچه هات خوارت کنن

من پری رور خونه مامانبزرگم دعون بودم ۱۰ صبح پاشده گفته بده یک ربع وفت داری حاضر شی تند تند پوشیدم لباسا مونده نیمه شعبان بود مشکی قرمز پوشیدم بد لباس استایل عزا زده اومده بد بخت

منو به زور میفرسته مجالس من گفتم میگن آرایش نکن زیر بار نرفتم گفتم نه گفت بد بخت کافر همش بدی از انسانیت بو نبردی بخریم برات خوبی بوستون میکنی نخریم بدی مادرم دردو دل میکنم باهاش خب از رویاهام گفتم ادامه در آورد گفته خونه میخوام یه جای خوب تهران عنم نمیری بری رباط کریم ایشالا هی من من میکنه هی در آینده بچه خوب میکنه میبینمت اون موقعها بدبخت گل به سرت خاک تو سرت 😭😭

من فکر کردم مادر یعنی تکیه گاه امن برای بچه که خواسته هاشو بگه چطور با پسرش خوبه با ما بد هر کاری کنم به چشن نمیاد بده هر کاری بقیه کنن خوب به زور با یه نفر منو دوست کرده مذهبیه گفتم نمیخوام این خیلی سختگیره تو دین ادامو در میآورد که تو چی هستی مگه باید عین اون باشی

انقد داد زد داداشم بیدار شد آروم سلام پسرم بیا بریم مشقاتو بنویس

منم الکی یه چند دقیقه بعدش بیدار شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عینا سخنان مامانمه مکتوب کردم

بده هر کاری بقیه کنن خوب به زور با یه نفر منو دوست کرده مذهبیه گفتم نمیخوام این خیلی سختگیره تو دین ادامو در میآورد که تو چی هستی مگه باید عین اون باشی

این یه تیکه رو بخون

امید آخرین چیزیست که میمیرد
متاسفانه هیچی از متنتون نفهمیدم...چرا این قدر غلط دستوری ؟ اصلا ضمیر و فعل و...همه چی در همه

کلا اول صبح پاشده ادامو در آورده کلی میشم داده الکی الکی عین این رفیقای حسود دورو هستن

رویا هامو مسخره کرده و گفته الهی نرسی

بده هر کاری بقیه کنن خوب به زور با یه نفر منو دوست کرده مذهبیه گفتم نمیخوام این خیلی سختگیره تو دین ...

😂به خاطر اشتباه کیبوردمه

گفتم هر کاری بقیه کنن خوبه هر کاری من بده به زور منو با یه دختر مذهبی دوست کرده میگم نمیخوام این خیلی سختگیره تو دین ادامو در آورد که تو کی هستی که اینطوری میگی تو خوبی تو هیج بویی از انسانیت نبردی