grapefruit مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 651 عنوان بچه ها 148 بازدید | 14 پست اگه از تاپیکی خوشمون نیاد گزارش بزنیم چی میشه؟میترکه یا خودمون تعلیق میشیم؟منظورم تاپیکای چیزهانقدر تاپیکای منو امثال منو گزارش زدن منم میخوام بزنم بعد از این مث خودشون امروز | 05:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاغیرتالله عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1631 به نظرم کار درستی اینست همه باید القائده خودشونو مطرح کنن نه اینکه دیگه مطلب خیلی سمی باشه
grapefruit مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 651 به نظرم کار درستی اینست همه باید القائده خودشونو مطرح کنن نه اینکه دیگه مطلب خیلی سمی باشه وقتی من یه شعر میزنم میترکه وقتی تاپیک درمورد مهاجرت میترکه و خیلی چیزااین خفقان محضهمنم تاپیکای این افراد رو گزارش میزنم حالشون جا بیاد
grapefruit مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 651 نینی یار نوشته بود اگه زیاد بی دلیل گزارش بزنی تعلیق میشی عجبیسری ها که معلومه روز و شب کارشون گزارش زدنه راست راستم تو سایت میچرخنینی عدالت موج میزنه اینجا
kedertarin2 عضویت: 1404/08/13 تعداد پست: 1835 عجبیسری ها که معلومه روز و شب کارشون گزارش زدنه راست راستم تو سایت میچرخنینی عدالت موج میزنه اینجا نه بابا ربات داره میترکه فرکیانی🔥
کاردینالh عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 868 عجبیسری ها که معلومه روز و شب کارشون گزارش زدنه راست راستم تو سایت میچرخنینی عدالت موج میزنه اینجا آخه بعضی تاپیکا رو هم خود نینی یار میبنده نمیدونم چرا حتی موضوع خاص یا بدی هم نداره به گزارش نرسیده یهو پاک میشه
grapefruit مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 651 آخه بعضی تاپیکا رو هم خود نینی یار میبنده نمیدونم چرا حتی موضوع خاص یا بدی هم نداره به گزارش نرسیده ... یه شعر رو گزارش زدن تاپیکم قفل بودحقیقتا پشمی نمونده برام
هاویر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1557 یه شعر رو گزارش زدن تاپیکم قفل بودحقیقتا پشمی نمونده برام خفقان محض
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8230 هر تاپیکی خلاف قوانین نی نی سایت باشه گزارش میشه زد نه خودت تعلیق نمیشی ولیل دلیلشم باید بنویسی میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ❤️🤍💚
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8230 عجبیسری ها که معلومه روز و شب کارشون گزارش زدنه راست راستم تو سایت میچرخنینی عدالت موج میزنه اینجا اسی بی دلیل ارهاما مثلا تاپیک سیاسی مذهبی و بی ادبیو ..میشه ترکوند میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ❤️🤍💚
grapefruit مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 651 هر تاپیکی خلاف قوانین نی نی سایت باشه گزارش میشه زد نه خودت تعلیق نمیشی ولیل دلیلشم باید بنویسی اوکی دیگه میزنم
grapefruit مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 651 اسی بی دلیل ارهاما مثلا تاپیک سیاسی مذهبی و بی ادبیو ..میشه ترکوند اوکیپس منم سیاسی و مذهبی رو میترکونم فرقی نداره در مدح کسی باشه یا در نقدشسیاسی سیاسیه دیگه