2777
2789
عنوان

اگه تاپیکی می زنید

217 بازدید | 20 پست

راجب یه موضوع یه حداقل هایی بخونید طرف تاپیک زده بعد می گه بی کارم تو رو قانع کنم نه انیشتنی فقط این موقع تو نی نی سایت اومدی یه چیز بنویسی بری

هر کدوم هم چند تا کاربری دارن از خودشون دفاع میکنن🫥👀

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زود هم قفل می کنن بالاتر از گل نگید خانم بدش می یاد🤣

من با یکی دیگ حرف میزنم یهو یکی دیگ دفاع میکنه

حالا خداروشکر من کنترل خشم دارم نمیتونن عصبیم کنن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بخدا من خودم حافظ نصف قران بودم خانواده همه مذهبی بعد اینا فقط باعث نفرت می شن

دقیقا :/

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

من با یکی دیگ حرف میزنم یهو یکی دیگ دفاع میکنه حالا خداروشکر من کنترل خشم دارم نمیتونن عصبیم کنن

من ندارم خدا رو شکر مجازیه وگرنه یا قاتل می شدم یا مقتول🤣🤧

واقعا برای منم عجیبه خب تو اومدی یه حرفی زدی یه دلیلی هم بعدش بیار چرا قاطی میکنی یعنی حتی سر حرف خودت هم نمیتونی وایسی ازش دفاع کنی

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

من ندارم خدا رو شکر مجازیه وگرنه یا قاتل می شدم یا مقتول🤣🤧

اگ میخای بنده کسی باشی ازش خشمگین شو

جواب بده ولی ن با حرص

طرف ب من میگه نامحترم هستی

گفتم باشه هستم برو دیگ 😃😃نمیرفت

خوراک ب روانی جماعت نده با ی خنده رد شو

واقعا برای منم عجیبه خب تو اومدی یه حرفی زدی یه دلیلی هم بعدش بیار چرا قاطی میکنی یعنی حتی سر حرف خو ...

من تو دوازده سالگی دو ساعت بحث می کردم راجب این موضوع ها اون زمان موافق بودم بدون توهین و.. حتی مذهبی های سایت همیشه با احترام چند باری بحث کردیم نه بیای فحش بدی و حتی یه دلیل منطقی نداره فقط می گه برو بیرون از تاپیک پس برای کی زدی اگه نمی خوای نظر مخالف بشنوی

کنجکاو شدم . چی بوده تاپیک؟

تاپیک زده بود منتظرم بعد به هرکی مخالف بود فحش می داد🤣 وقتی دلیل هم می خواستن می گفت برو بیرون به منم گفت بیکارم تو روقانع کنم😩