2777
2789
عنوان

گفت عاشقم شده

226 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من یه دوستی داشتم که واقعا رابطمون دوستی بود یه ماهی باهم صحبت میکردیم به عنوان دوست و ایشون امشب به من گفت عاشقم شده گفتم حوصله روابط پوچ رو بیهوده رو ندارم گفت عب نداره شماره باباتو بفرست برام ولی من اصلن انقدر بخاطر مطالبی که از اقایون خوندم بدبین شدم همش احساس میکنم داره دروغ میگه

بعد تو این یک ماه من از اینکه عاشق شدمو عشقم یه طرفه بود کلی براش حرف زدم و توضیح دادم و گفتم چند ساله فراموش نکردم الان میگه کمکت میکنم فراموشش کنی ولی مشکل اینه اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم حس میکنم دروغ میگه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم اصلا اعتماد نکن شرگردشونه منو ببین نابودم

کرد با همین دروغها میگفت اجازه بده مامانم بیاد فقط یه

نشون بیاره بعد من ۱۴ سالم بود میگفت نه الان زوده

یعنی جوری نابودم کرد خودمو تو آینه میبینم نمیشناسد

افسرده ترینم اگه واقعا قصد ازدواج دارید بگید بیاد خواستگاری

اگه نه تو رو خدا ادامه نده

و هرگز تو رابطه نرو خدا خودش دانا ترین هست فرموده

چه علنی چه مخفیانه رابطه دختر و پسر حرامه

من بچه بودم نفهمیدم کسی نبود اینارو بهم بگه شما

التماستون میکنم مثل من تباه نشو

نرهای نجس درخواست دوستی ندید بعضی البته واقعا هم هستند آقایون با شخصیت که تو سایت تاپیک های زیبا نوشتن اما اونایی که درخواست دوستی میدن بی شخصیت تریند

سلام عزیزم اصلا اعتماد نکن شرگردشونه منو ببین نابودمکرد با همین دروغها میگفت اجازه بده مامانم بیاد ف ...

من بخاطر همینشم میترسم من یه بار طعم عشق یه طرفه رو چشیدم نمیتونم ریسک کنم واقعا و اینکه این اقا از من ۷ سال بزرگتره همش یه بند تکرار میکنه نمیشه از دستت بدم به نظرم سعی داره پنهان کنه چیزی رو با این حرفاش

حق داری والاتوی یک ماه آدم عاشق میشه اخه؟ من حس میکنم میخواد اعتمادتو جلب کنه

منم دقیقا همین فکرو کردم اصلا با عقلم جور در نمیاد اونم وقتی حضوری منو ندیده