2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

72 بازدید | 5 پست

منم مجرد هستم ، سنمم زیاد نیست ۱۸ سالمه ، ، اینکه بگم تجربه زیاده نه نیست ، من آقا هستم و اصلا سمت دوستی با جنس مخالف نمیرم و نخواهم رفت ولی چون میبینم تاپیک های ازدواج خیلی زیاد شده ، میخوام نظرمو بگم

من خودم چند ماهی هستش چون تازه دانشگاه قبول شدم و برای اولین بار با دخترا هم کلاس شدم و بیشتر سروکار دارم ، این چندماه همش درمورد ازدواج و معیارهام فکر میکردم ، تا ی جایی خوب بود توانستم معیارهای رو بشناسم ولی از جایی به بعد وقتم رو زیاد میگرفت ، این زمان همراه شد با شروع کردن من به قرائت قرآن ، چون هدفم اینه حافظ وقاری قرآن باشم ، الان فقط به یک نتیجه ای برای خودم رسیدم که کاملا قبولش دارم و فقط میخوام به اشتراک بزارم

میدونم ، یکم شرایط سخته ، و ما مجردا هم نیازهای مختلفی داریم و ی همدم و حامی

به نظرم نه فقط برای این موضوع بلکه برای تمام موضوعات ومشکلات فقط باید به خدا توکل کرد ،ما الان در انتظار کسی هستیم که اونم بنده خداست و خدا خلقش کرده و تمام خوبی هابی که داره و ما تصورش میکنیم همشو از خدا گرفته ، منظورم این نیست که ازدواج نکنیم ، اول اینکه به هر قیمتی ازدواج نکنیم ، پیامبر گفته ازدواج نصفه دینه، دوما اگه الان دغدغه ازدواج داریم ، بسپاریم به خودش ، و ازش خبر و صلاحمونو بخوایم و آدم هم با ازدواج خوب کامل میشه از هر لحاظ ولی یادمون نره ، محبت اصلی ، بار اصلی ، حامی اصلی ما اول خداست ، نیاز مالی هم داریم ، باید از خودش بخوایم ، و بعد برای ساختن ی دنیا و آخرت عالی ، با توجه به معیارهای قرآن که اگه خواستین توی اینترنت هستش , همسر انتخاب کنیم و اگه اشتباه نکنم سوره نور آیه ۳۳ هستش ، که میگه اگه شرایط برای ازدواج فراهم نبود ، پاکدامنی پیشه کنید تا از فضل خدا بهره مند شوید

ولی اینم بگم که یک وقت نگین من مشکلم کمتره

بنده تک فرزندم ، آرزوم هم داشتن یک خواهر بوده و نیاز شدید به محبت دارم ، نیاز شدید با صحبت کردن با کسی که شبیه خودم باشه ، نیاز جنسی هم هست و اذیت میکنه

من اصلا هیچ تخصصی ندارم در این زمینه ، دانشجو هم که هستم ، رشتم هیچ ربطی به علوم قرآنی نداره

فقط ی آدمی هستم که به قرآن و خدا اعتقاد دارم و خواستم نظرمو بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.