2777
2789
عنوان

شوهرم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 54 پست
خیلی ها گفتن ولی بهش میگم عصبانی میشهاخه مشکوکهچند سال ک فقط کدئین استفاده میکرد شب و روز الان چیز ه ...

خب دیگه الان صدرصد مطمئن شدم میزنه میدونی چرا؟چون همه نشونه های کسی که مواد میزنه رو داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بدتر شد

ممکنه اعتیاد پیدا کرده باشه؟

این دختر قشنگی که توی پروفایلمه دختره خالشه قند و نبات خاله است 🥺🧸🫀 این جانب عاشق دوغ و ترشیجات لواشک و تمر هستم ، میتونم تا عبد فستفود بخورم و خسته نشم🫠😁🤤 اگر بخوام خودمو توضیف کنم تا یه تصور ذهنی داشته باشید ، لاغر ،قد بلند تا حدودی(۱۶۷) پوست سفید سفید ، صورت گرد و دارای لپ ، چشمام کشیده است موهامم بلوند کردم😛کاراته کا هستم ، دختری به شدت احساسی مغرور و مودب به شدت مهربون ،بزرگترین لطفی که مادر پدرم بهم کردند یاد دادن ادب بوده چون هیچوقت بزرگ تر از خودم رو تو خطاب نکردم و با اسم هم صدا نزدم، احترام خط قرمزمه اگر نمیتونی ادب و احترام رو موقع حرف زدن داشته باسی جوابمو نده گله زیبا🩷🌼 اگر هر کمکی از دستم بر میومد اول به من بگو بعد راجب بهش تاپیک بزن بوس بوس خسته ام شدید😁🫶🏻

خودت نوشتی دیگه:ازصبح تاشب در معازه.چندسالشونه؟؟آیاچکاب سالانه دادن؟؟کمبود ویتامین نداره؟؟سبک تغذیه ...

۳۹ سالشه

هیچوقت دکتر نرفت هیچ آزمایشی تا حالا انجام نداد

کبدش خودش میگه خرابه ولی من هیچی نمیدونم

رفتار من خوبه

چرا ته دل بنده خدارو خالی میکنیدبهشون بگو آزمایش بدن احتمالا کمبودی دارن در بدنشون

من فکرکنم شوهرم مریضه😢😢

بخدا از صورتش مشخصه

خیلی بد شده صورتش

بهم ریخت و داغونه