2777
2789
عنوان

زود بخشیدمش یعنی ⁉️

288 بازدید | 53 پست

ما باهم یک ارتباطی داشتیم هشت ماه پیش یهو گذاشت رفت،بعد دو هفته پیش از سر ی چیزی مجبور شدیم باهم حرف بزنیم بدون اینکه من چیزی بگم اون شروع کرد به معذرت خواهی و ابراز پشیمونی منم کاملا سرد رفتار کردم اولش و گفتم نمیتونم فراموش کنم . چون یکبار دیگه ام این رفتار رو میتونی تکرار کنی اونم گفت قول میدم و از این حرفا ..

بعد دو سه روز بعدش تا الان دیگه همونقدر مثل قبل صمیمی شدیم،من حس میکنم زودی وا دادم شایدم بخاطر شدت دلتنگی که تو این مدت داشتم .

الان میخوام باز باهاش حرف بزنم و بگم هنوز ته دلم ناراحتم ازت که تو اوج احساس ول کردی رفت

چند شب پیش گفتم اینو گفت دیگه ولت نمیکنم میخوام داشته باشم تو رو .

الان که میخوام باز باهاش حرف بزنم چی بهش بگم که حساب کار دستش بیاید چی بگم که بدونه فراموشم نشده ..

شاید بگید این فرد دوباره میزاره میره وقتی یکبار اینکارو کرده باشه درست ولی من الان راهنمایی دیگری ازتون میخوام خانوما

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه چیه هر روز هر روز طرف فک میکنه چه پخیه

اینجوری رو دلم میمونه

پس یعنی هیچی نگم

کلا به روش نیارم ؟

نصف شب شده باز هی فکر کردم که تو سه چهار روز باز مثل قبل شدم باهاش انگار خرم کرد

اینجوری رو دلم میمونه پس یعنی هیچی نگم کلا به روش نیارم ؟نصف شب شده باز هی فکر کردم که تو سه چهار رو ...

نه بابا یه شانس دوباره دادی دیگه حالا خیره

رفتم که رفت به جهنم یکی دیگه میاد

نه بابا یه شانس دوباره دادی دیگه حالا خیره رفتم که رفت به جهنم یکی دیگه میاد

توی روابط واقعا آدم ضعیفی هستم متاسفانه

البته الان یکم بهتر شدم که حداقل تظاهر میکنم مهم نیست برام ولی ته دلم داغون میشم

توی روابط واقعا آدم ضعیفی هستم متاسفانه البته الان یکم بهتر شدم که حداقل تظاهر میکنم مهم نیست برام و ...

هر چقدر کمتر اهمیت بدی

شماست تو رابطه بیشتر میشه ادمایه بهتری میان

به نظرم زیاد خودتو نشونش نده قبلا یه مطلب دیده بودم میگفت هرچی با اقایون صحبت کنی و توضیح بدی متوجه نمیشن با رفتارت بهش نشون بده الان دیگه خودت اول بهش پیام نده پیاماشم یکم دیر سین کن بفهمه بعد خطایی که کرده باید تلاش کنه به جای قبلی که داشته برسه

به نظرم زیاد خودتو نشونش نده قبلا یه مطلب دیده بودم میگفت هرچی با اقایون صحبت کنی و توضیح بدی متوجه ...

پیاماشو مثل قبل زود سین نمیکنم مثلا سه چهار ساعت بعد

ولی رفتارم باز مثل قبل صمیمی هستیم حتی خیلی خیلی بیشتر

نمیدونم سرد بشم یا باز یادآوری کنم ..

اون بهم گفت میگذارم زمان بگذره تا باورت بشه منو

منم گفتم باش