سونی_ا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1381 عنوان مردان متاهل 1 بازدید | 15 پست از زندگی خود به زنان دیگر دروغ می گویند، آنها وانمود می کنند که از زندگی خود راضی نیستند، اما همسرانشان باردار می شوند! پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️ امروز | 02:03 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 4111 دقیقامث سگ دروغ میگن پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
پزشک_آینده عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 830 بله درسته و اکثرا شبیه انسان های نخستین می باشند به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)
mysouliii عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 188 وای آره میرم میگن ب اجبار تو این زندگی موندم و اگه برم مهرشو میزاره اجرا
lazy_girlll عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 6535 واای یکی از مریضامون ک میشینه پذیرش هی از زنش ب بقیه مردا بد میگه و هی میگه بزور نگه داشتم و ...بعد دوتا بچه قد و نیم قد داره زنشم ی سری اوورده مطب کاراشم کرده موندم واقعا
استخرزژطظ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 2076 وای دقیقا مثل پسرخاله شوهرم با یکی دوست بود بعد اون زنه میگفت پیش زنت نری ها نخوابی ها بعد مرده خستع شده از اون زن خراب دیدیم زنش حامله هست ۴ ماهه کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
سونی_ا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1381 الان زرنگ شدنباردار هم نمیکنن چرا من دیدم مرد هولی رو که موس موس میکنه اما بچه چهارمش تو راهه پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️
سونی_ا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1381 وای آره میرم میگن ب اجبار تو این زندگی موندم و اگه برم مهرشو میزاره اجرا بهانه ای دروغین و بس پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️
سونی_ا مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1381 واای یکی از مریضامون ک میشینه پذیرش هی از زنش ب بقیه مردا بد میگه و هی میگه بزور نگه داشتم و ...بعد ... توجیه کثافت کاری پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️