2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

89 بازدید | 8 پست

بچها من ی دختر ۲ونیمه دارم ک نه میتونم بگم بچه آرومیه ن میتونم بگم شیطونه بعد خواهر شوهرم ۳تا بچه داره ی وقتایی ک بین بچعا دعوا میشه طرف بچهاشو میگیره و داد و بیداد میکنه سر دخترم و ب بچهاش میگه اگه زد این شما هم بزنیدش.... و همش بچه منو شیطون و ناجور خطاب میکنه اما شیطنت بچها خودش عادی و طبیعیه....

بعد چتدین بار بچه منو از نظر ظاهری با بچهاش مقایسه کرده و اونارو بهتر از بچه من میدونه

خلاصه بگم براتون رفتاراش ناراحتم میکنه بنظرتون من ادم حساسی هستم شما بودین ناراحت میشدین؟

دوست داشتم ی عمه مهربون و با محبتی بود ک همونطور ب بچهاش محبت میکنه ب برادرزادشم همونطور محبت داشت اگه محبتشو نشون میداد حتی اگه دخترمو تنبیه هم میکرد ب دل نمیگرفتم میگفتم اینم مثل بچه خودشه فرقی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون زمانی که داشت میگفت اگه زد شما هم بزنیدش

باید برخوردی در شأن اش انجام میدادید

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

من جای تو بودم یه سیلی به خواهر شوهرم میزدم و دیگه نمیزاشتم که رفت و امد بشه

من خودم یادمه مامانم سر این که عمم وقتی 5 سالم بود سرم داد زد درست ۲ سال دیگه رفت و امد نمیکرد(الان 17 سالمه)

همون زمانی که داشت میگفت اگه زد شما هم بزنیدش باید برخوردی در شأن اش انجام میدادید

اگه چیزی بگم میگه بچت ناجوره یا میگه تو ادم حساس و بی جتبه ای هستی... گذشت از،این اشتباه خودشو ک نمیپذیره تورو هم ادم بده نشون میده و من کلا نمیخوام سر دوتا بچه تو خانواده ناراحتی راه بندازم سعی میکنم مدارا بکنم

اگه چیزی بگم میگه بچت ناجوره یا میگه تو ادم حساس و بی جتبه ای هستی... گذشت از،این اشتباه خودشو ک نمی ...

خب مجبوری اینجور بچه ات رو محدود کنی و مدام حواست باشه بهش آسیب نزنن

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

اون بچه کوچیکه نمیدونه الان داره میزنه نمیزنه کلا داره بازی میکنه

ولی بچه های اون الان حکم مقابله به مثل رو گرفتن با اینکه عقلشون میکشه نباید بزنن