2777
2789

برای کی

اینکه منو نمیشناسی و مثل یه خواهر راهنماییم میکنی یا از دیدن تاپیکای خوشحالیم خوشحال میشی یعنی خیلی قلبت مهربونه و من از عمققق وجودم آرزو میکنم به هر چیمیخوای برسی😍😘عاشقتونم آخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخوایم ببریم واسه دختری که برا داداشم میخوایم

نشون از قدیم انگشتر بوده

اینکه منو نمیشناسی و مثل یه خواهر راهنماییم میکنی یا از دیدن تاپیکای خوشحالیم خوشحال میشی یعنی خیلی قلبت مهربونه و من از عمققق وجودم آرزو میکنم به هر چیمیخوای برسی😍😘عاشقتونم آخه

میخوایم ببریم واسه دختری که برا داداشم میخوایم

چند گرمه

۵

عالی

دو تا انگشتر هستن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

۵

خوشگله منم دارم نامزدی میشم یه انگشتر از قبل خریدن ۹ گرمه میخان بکنن دو تا انگشتر یکیش عیدی یکی نشون برا اون پرسیدم دستم بیاد❤️

ایشالا خوشبخت بشن قشنگه خیلیم مناسبه

خوشگله منم دارم نامزدی میشم یه انگشتر از قبل خریدن ۹ گرمه میخان بکنن دو تا انگشتر یکیش عیدی یکی نشون ...

طلا واسه عقد چقدر گفتی مبخوای؟

واسه ما ۴۰گرم باید بگیریم

طلا واسه عقد چقدر گفتی مبخوای؟ واسه ما ۴۰گرم باید بگیریم

عدد نمیدیم خودمون که

هر کی هر چقدر بتونه معمولا چنتا النگو سنگین میگیرن