2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم ، بنده آقا هستم و اینطوریم ، یعنی اینقدر که خانوادم اذیتم کردن ، که ازشون نفرت دارم ولی باز دوسشون هم دارم و همیشه سلامتیشون رو میخوام ، ولی به نظر خودم ، اخلاقم با بقیه به جز پدرومادرم فوق العاده س ولی با پدرم ،نه اینکه همیشه دعوا کنیم ولی بعضی وقتا اذیتشون میکنم ، بخاطر همینم عذاب وجدان دارم ، چون آدم معتقدی هستم ولی واقعا تقصیرشون هم هست ، فقط سعی میکنم که این عصبانیم با اونا که. اونم همیشگی نیست ، در من عادی نشه و پایدار نشه ، ستم زیاد نیست ، ۱۸ سالمه ولی مطمعنم که بعدا که امید خدا ازدواج کنم با اگه طرف اخلاقش مد نظرم نباشه ، براش سنگ تمام میزارم و اگه اونم خوب باشه ، به هیچ وجه رفتاری که با پدرومادرم داشتم با اون نخواهم داشت ، ولی باز کلی نمیشه گفت ، برای من که صدق میکنه

خواهرم ، بنده آقا هستم و اینطوریم ، یعنی اینقدر که خانوادم اذیتم کردن ، که ازشون نفرت دارم ولی باز د ...

شما متوجه حرف من نشدید

شوهر من دورش شلوغه خواهر برادر پدر مادر رفیق برا من دور برداشته میگم دورش خلوت بشه ممکنه عوض بشه

شما متوجه حرف من نشدیدشوهر من دورش شلوغه خواهر برادر پدر مادر رفیق برا من دور برداشته میگم دورش خلوت ...

آها ، از اون لحاظم به نظر خودم ، تاثیر داره ، بنظرم وقتی روی چند چیز آدم تمرکز کنه ، کیفیت میاد پایین