2777
2789
عنوان

جاری چاپلوس

1 بازدید | 9 پست

دخترا من یه سوال داشتم در مورد ارتباط جاری و برادرشوهر،من ده ماهه عروسی کردم و حساس بودنم زیاد شدید نیست،یه جاری دارم که الان سیزده سال عروس این خانوادست و کلا من حس میکنم خیلی خودشو به همسرم نزدیک میکنه،البته بگم چهار پنج سال از همسرم بزرگترها

مثلاً وقتی همسرم مریض میشه بهش زنگ میزنه میگه تو آسانسور دمنوش گذاشتم بردار،دو سری الان وقتی همسرم مریض میشه به اون زنگ میزنه میگه تو آسانسور بردار

یا سریع تا میفهمه شوهرم یه جاییش درد گرفته یا مثلاً کمردرد داره سریع زنگ میزنه و هی ابراز دلسوزی میکنه

و اینم بگم که از روز اول نمیتونستم با جرایم ارتباط برقرار کنم یجورایی حس میکنم خودشو میگیره و سرد برخورد میکنه یه وقتایی خیلی سرده یه وقتایی خیلی گرم برخورد میکنه کلا منو تو سردرگمی گذاشته نمیدونم خوبه یا بده

یا یه مسئله دیگه مثلا دو سری از خونه ما آب میداد به خونشون که پایین پای ما هستن و هردو سری به شوهرم زنگ میزد میگفت کلا به من چیزی نمیگفت

من یجورایی احساس بی ارزشی میکنم و حس میکنم از عمد منو نادیده میگیره

ببخشید طولانی شد اگه تجربه ای مثل من داریم لطفاً به اشتراک بذارید

اینم بگم که کلا من خیلی دختر بجوشی هستم و از روز اول مشکلی باهاش نداشتم و خوب برخورد میکردم ولی حس کردم اون سرد برخورد میکنه بخاطر همین کنم کمی فاصله گرفتم

من باشم بدتر از اونشو انجام میدم تو تو با شوهر اون راحت باش لخت بگرد پیشش. من باشم ماساژش هم میدم اگر جاییش درد کنه تا حرررص بخوره دفعه ی آخرش باشه با همسر من گرم نگیره من صد برابر اونو انجام میدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالاخره ۱۳ سال تو اون خانوادس شاید مثل برادرش میدونه همسر شمارو ولی خب محبت میکنه چه اشکالی داره توام اگه جاریت یا برادر شوهرت مریض شدن براشون دمنوش یا سوپ درست کن

دخترم همه دنیامه 🩷🐥

با سیاست ارتباطشونو قطع کن ...مثلا دیدیش بگو شوهرم خوشش نیومد از دم نوشت جوشونده خودمو خورد ....هرچی برای شوهرت درست کرد بهانه بیار بگو خوشش نمیاد از دست کسی چیزی بخوزه مجبور شدم بندازم بره لطفا زحمت نکش

زنگ زد گوشی شوهرت تو جواب بده بگو دستش بنده ...قشنگ دماغشد بمال به خاک

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...