محیاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 عنوان زخم 129 بازدید | 9 پست سلام خانومای عزیزمن میخواستم برای بارداری اقدام کنم رفتم چکاب دادمدکتر گفت زخم داری فریز انجام دادمبرام پماد دالاواگ نوشته . شبا تزریق می کنم ولی وقتی که توالت میرم همش میریزه به نظرتون تاثیر داره عایا خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون 1397/02/29 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 96424 وقت خواب که که میدونی دیگه نمیری توالت تزریق کن دیگه 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
محیاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 وقت خواب که که میدونی دیگه نمیری توالت تزریق کن دیگه همون موقع تزریق میکنم ولی صبحا که میرم میریزه خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 96424 همون موقع تزریق میکنم ولی صبحا که میرم میریزه اون دیگه اضافیشه عیبی ندارهطبیعیه کاملا 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
محیاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 علائم چی داشتی که فهمیدی زخمه زیر دلم بی موقع درد می کرد . مثلا دوره تخمک گذاری گذشته بود یهویی تیر میکشیدکمر درد هم داشتمکه دکتر گفت دل درد و کمردردای بی موقع ات نشونه هاش بوده خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
محیاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 اون دیگه اضافیشه عیبی نداره طبیعیه کاملا ممنونم خانومی که جواب دادی خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
محیاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 اره دیگه.توالته دیگه خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
محیاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 900 علائم چی داشتی که فهمیدی زخمه ترشحات زرد رنگ هم داشتمبعد نزدیکی هم گاهی لک خیلی کمرنگ میدیدم خدایا هر لحظه تو را شکر ممنونم بابت هدیه قشنگت دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون