اول میری پیش پزشک،معاینه میکنه و میگه ک خالت از چ نوعیه.
من خودم ی خال گوشتی داشتم ک از ترسم اصلا نمیرفتم برش دارم. دیگه بختش باز شد چند وقت پیش رفتم خیلی راحت دکتر برش داشت ردش هم نمونده تقریبا
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
دکتر خودش گفت نترس برش دار ؟ آزمایش نوشت ؟ من سطحی و صاف بود گوشتی نبود دکتر خودش گفت برمیدارم
ن آزمایش ننوشت. معاینه کرد گفت مشکلی ایجاد نمیکنه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
اصلا فکر نمیکنم هیچ خالی خدایی نکرده دور از جون ما ها شده باشه سرطان درسته ؟
حالا از الان نترس نگران نباش. دکتر خودش تشخیص میده ک برداشتن خال مشکلی ایجاد میکنه یا ن..