2777
2789
عنوان

پسر غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 99 پست
اونجور که شما نوشتی غیرتی بیخود دوست داری😅😅

اره خیلی خیلی دوس دارم نمیتونمم ب کسی بگم ضایعم میکنن واقعا خیلی دوس دارم همش گیر بده داد بزنه🤣

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷

💔💔

و موارد عذاب اور دیگه یکسال و نیم گیرای وحشتناک مثلا پسر خالت اینا بودن نباش خونتون البته بینشون خواستگارام بودن چندسال پیش،عروسی فامیل خیلی نزدیکم نذاشت برم چندبار،مهمونی اگر برم دوازده خونه باشم اگرنه شر میشه جلو خواهرزاده بزرگم نرقصم اووف خیلی چیزا و اینکه بخاطر رفتارای بدش هر دقیقه کات حتی زمان کات هم حواسش بهم بود دورادور بعد یک و نیم سال اخرین کاتمون از این رو ب اون رو شد وحشتناک دیگه گیر نمیده خیلی برام عجیبه ی چیزایی ته ته وجودش هست اما کاملا بهم بیتفاوت شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی خیلی دوس دارم نمیتونمم ب کسی بگم ضایعم میکنن واقعا خیلی دوس دارم همش گیر بده داد بزنه🤣

من یه پسر دایی داشتم خیلی غیرتی بود خیلیا اومد با همه غرورش از من خواستگاری کرد من گفتم نه خیلی خواس من گفتم نه بعد اون کلا باهام قهر کرد و کلا خودشو نابود کرد و تا موقع مرگ منو نبخشید

و موارد عذاب اور دیگه یکسال و نیم گیرای وحشتناک مثلا پسر خالت اینا بودن نباش خونتون البته بینشون خوا ...

ادم ک یهو بیخیال میشه بده ک

اره افراطیش خیلی وحشتناکه

من یه پسر دایی داشتم خیلی غیرتی بود خیلیا اومد با همه غرورش از من خواستگاری کرد من گفتم نه خیلی خواس ...

چرا نبخشید چیکار کردین مگ

نمیدونم چرا اخه قبل کات دعوای وحشتناکی داشتیم بازم سر بدبین بازیاش بود منو خیلی عذاب داد منم مث خودش ...

الا جدا شدین؟