تیدا_خانم مدیر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 عنوان پسر غیرتی | مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 99 پست وای من چقد خوشم میاد با یکی وارد رابطه بشم خیلی خیلی غیرتی باشهاز بچگی دوس داشتم نمیدونم چرا😐همش بهم گیر بده بگه با من بدو تنها نرو ب خاطرم دعوا کنه اه میدونم دیوانه ام😐دوس دارم با یکی ک غیرنیه آشنا بشم همش بگه روسریتو بکش جلو من نکشم حرص بخوره😐 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷 امروز | 00:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 دلمو آب نکن 🌝 🫠آخی عزیزم خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
_diba_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 665 اگر نگی بری چی ولی نه نمیرسه دردسر میشه براتباهاش صحبت کن بگو بهش🩷🤫 راستش خوشم نمیاد اینو بگم ولی جرئتش رو ندارم قبلا صحبت کردم عصبانی میشه منم ب خاطر اینکه عقده ای نشم میرم پشت بوم خونه هندزفری میذارم و دور و خودم میچرخم 😅
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 راستش خوشم نمیاد اینو بگم ولی جرئتش رو ندارم قبلا صحبت کردم عصبانی میشه منم ب خاطر اینکه عقده ای نشم ... 🥲ای وایقبل ازدواج راجبش حرف نزدین؟ خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
_diba_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 665 🥲ای وایقبل ازدواج راجبش حرف نزدین؟ چرا ولی خب اون حرفش یکی بود منم چون خیلی خوبیای دیگه داره کنار اومدم با این قضیه
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 چرا ولی خب اون حرفش یکی بود منم چون خیلی خوبیای دیگه داره کنار اومدم با این قضیه اره خب خیلی چیز مهمی هم نیست براش دردسر درست بشه خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 چون ندیدی دوست داری عذابه واقعا؟🥲 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 10932 واقعا؟🥲 بخدا زجر آور ترین چیز فکر کن خواهرات مثلا برن جایی شما رو نزار یا یه روز بخوای تنها جایی بری یا لباسی که دوست داری بپوشی به خودت ستم نکن
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 بخدا زجر آور ترین چیز فکر کن خواهرات مثلا برن جایی شما رو نزار یا یه روز بخوای تنها جایی بری یا لباس ... چقد وحشتناک جرش میدم نزاره😐 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 10932 چقد وحشتناک جرش میدم نزاره😐 خب غیرتی همونه مثلا شوهر من غیرتی ولی سخت گیر نیست فامیل داریم غیرتی سخت گیر
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 خب غیرتی همونه مثلا شوهر من غیرتی ولی سخت گیر نیست فامیل داریم غیرتی سخت گیر یکم گیر بده بسه زیاد عذابه خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 بخدا قسم 💔💔 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
جمره۲۲ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 10932 یکم گیر بده بسه زیاد عذابه اونجور که شما نوشتی غیرتی بیخود دوست داری😅😅