تیدا_خانم مدیر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 عنوان پسر غیرتی | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 99 پست وای من چقد خوشم میاد با یکی وارد رابطه بشم خیلی خیلی غیرتی باشهاز بچگی دوس داشتم نمیدونم چرا😐همش بهم گیر بده بگه با من بدو تنها نرو ب خاطرم دعوا کنه اه میدونم دیوانه ام😐دوس دارم با یکی ک غیرنیه آشنا بشم همش بگه روسریتو بکش جلو من نکشم حرص بخوره😐 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷 امروز | 00:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 احتمالا پدر بی خیالی داشتیمنکه یه بابای اینطوری داشتم حااااالم از هرچی غیرت اضافیه بهم میخوره نه پدرم خیلی عالیه مثلا اصلا نیست خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 امیدوارم تا بزرگ نشدی ازدواج نکنیچون همچین آدمی روانیه غیرتی نیستو اگر نهایت یکی دوماه برات حالب باش ... واقعاچقد بد من همش تو تصوراتم از آدم غیرتی خوشم میاد خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
فعهتل عضویت: 1404/11/16 تعداد پست: 3 البته من خیلیییی غیرتی دوست ندارم که بگه شال بزار یا لباس پوشیده بپوش و اینا نه از اینا بدم میاد یا بگه با هیچ مردی حرف نزن و فلان و اینا تا یک حدی
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 20140 در حد فانتزی جالبه ولی تو واقعیت خیلی بده من تجربشو داشتم و بعد از کلی بحث بهش یاد دادم که دخالت نکنه و غیرت واقعی به گیر دادن نیست . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 معمولا اینا ک محبت پدری نمیبینن اینطور میشن بنظرممث دخترایی که میرن با مرد سن بالا اکثرا کمبود محبت ... ن بابا اصلا اینطوری نیست پدرم برام سنگ تموم گذاشته مثلا تو این دنیا نیست خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 فانتزیه.عملی بشه روانی میشی واقعا🥲💔 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 من دقیقا عین تو بودم یکی دقیقا همین مدلی نصیبم شد اما هرسری رفتاراش عجیب تر شد در حدی ک عروسی هم نمی ... 😐واقعا چقد وحشتناک خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
عاشق_امینم_زیاد عضویت: 1404/09/14 تعداد پست: 176 اتفاقا میخواستم یه تاپیک درباره این موضوع بزنمبنظرم مرد غیرتی دیگه وجود نداره همه اوپن شدن
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 یه سری چیزا در حد تخیل و فانتزیش قشنگه ، واقعیش اصلا قشنگ نیستمنم تو توهماتم با یه پسری میگردم که خی ... منم اصلا یکی بهم بگه بالا چشت ابروعع دیوانه میشم🤣 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 که بعدش با سیلی که از روی غیرت زد طعم شور خون رو تو دهنت حس کنی؟کمتر رمان بخونید خدایی وای رمان نمیخونم عزیزم گفتم ک از بچگی یه چیزیه ک توذهنم بوده خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 اینا فقط تو فانتزی قشنگه تو واقعیت از یک جایی به بعد حس بدی بهت دست میده جوری که به غلط کردن میفتی🫢 ... چقد بد🥲 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 مگه یه نفر میاد بگه انقدرررر دوست دارم من و بندازن زندان به حرفام گوش ندن همش اذیتم کنناینم همونه ای وایی خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 7481 وای رمان نمیخونم عزیزم گفتم ک از بچگی یه چیزیه ک توذهنم بوده پس بهش فکر نکن واقعا جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 من یه دختر مستقل و ازادی خواه بودم که عاشق کسی شدم که بشدت در درونش کنترلگر و متعصب بوداون دایما چک ... افرین دقیقا آدما هرطوری میترسن طرف باشه همونن خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
فضولمحله عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 456 ن بابا اصلا اینطوری نیست پدرم برام سنگ تموم گذاشته مثلا تو این دنیا نیست پس حتما سنتون کمه میگم اولش جذابه ولی چون میفهمی اینجور مردا خودشون خودخواه هیز کثیفن بدت میاد .نمبدونم من که خودم الان شخصا بدم میاد غیرتی بازی در میاره حتی بیشتر بهم میریزم ازشدر حد نفرت هانمیدونم شاید من دیگه دوسش ندارم متاهل من و دخترم شما همه