تیدا_خانم مدیر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 عنوان پسر غیرتی | مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 99 پست وای من چقد خوشم میاد با یکی وارد رابطه بشم خیلی خیلی غیرتی باشهاز بچگی دوس داشتم نمیدونم چرا😐همش بهم گیر بده بگه با من بدو تنها نرو ب خاطرم دعوا کنه اه میدونم دیوانه ام😐دوس دارم با یکی ک غیرنیه آشنا بشم همش بگه روسریتو بکش جلو من نکشم حرص بخوره😐 خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷 امروز | 00:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشه عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 1491 یه سری چیزا در حد تخیل و فانتزیش قشنگه ، واقعیش اصلا قشنگ نیستمنم تو توهماتم با یه پسری میگردم که خیلی زورگوئه ، اما در واقعیت کسی بهم نگاه چپ کنه جد و آبادشو میارم جلو چشمش
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 7481 که بعدش با سیلی که از روی غیرت زد طعم شور خون رو تو دهنت حس کنی؟کمتر رمان بخونید خدایی جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
_mandana_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 143 اینا فقط تو فانتزی قشنگه تو واقعیت از یک جایی به بعد حس بدی بهت دست میده جوری که به غلط کردن میفتی🫢😂😂😂😂
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 آخه این نسبتا دست بزنم دارن ملی و راه های نرفته اش رو ببین دیدم قبلاواقعاا خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
aaaaaaasooooo عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 1863 مگه یه نفر میاد بگه انقدرررر دوست دارم من و بندازن زندان به حرفام گوش ندن همش اذیتم کنناینم همونه کاربری دست دو نفره
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 باهاش زندگی میکنم این آرزو رو داشتم همش کشکه بعدش زارررر میزنی کاش نبود چرا اخه خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98355 احتمالا پدر بی خیالی داشتیمنکه یه بابای اینطوری داشتم حااااالم از هرچی غیرت اضافیه بهم میخوره من پدرم همیشه عقیده داشت این چیرا رو خودم بهتر میدونم اصلا و ابدا از این رفتارها نداشتمنم امکان نداره بتونم همچین مردی رو تحمل کنم متنفرم از آدنهای متعصب
ویدا۲۲۵۱۲۹ عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 495 من یه دختر مستقل و ازادی خواه بودم که عاشق کسی شدم که بشدت در درونش کنترلگر و متعصب بوداون دایما چک میکرد من نهدرنهایت کسی که گند زد و لو ام رفت اون بودمعمولا ادمایی ک خیلی گیر میدن خودشون اخر گندشون درمیاد
ملکور عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 381 دیدمش قبلا اون دیوانه بود میزد 🥲 دقیقا فیلمی بود که ما رو از سواد رابطه ۱۰ سال جلو انداخت...فکر میکنی نتیجه غیرت و تعصب چیزی جز اینه؟
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 رمان زیاد میخونی ن میگم ک از بچگی خوشم میومد خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
تیدا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 331 حرص نمیخوره ی کاری میکنه ک حرص بخوری یعنی مثلا چه کاری خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷
دخترشوتی_سوار عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 76 شوهرم قبل ازدواج انقد غیرتی بود ک نگم الان کاریم نداره ازادم فک کنم میترسیده یا همچین چیزی الان هیچ کاریم نداره
hayoung عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 499 تو خیال قشنگه فقط، با همچین کسی داخل رابطه بودم اون آخریا میگفت نرو سرکار!!!! محیط کاری که همه خانم بودنو هااا😐
فضولمحله عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 456 فانتزیه.عملی بشه روانی میشی یه دوست ما بود از اینکه کتک میخورد از نامزدش با ذوق میومد تعریف میکرد غیرتی شد زد تو دهنم😂بنده خدا خیلی عقده ای بود تو زندگیش با پدر مادر خانوادش کلی کمبود محبت داشت متاهل من و دخترم شما همه