2777
2789
عنوان

دخترم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 21 پست

من شهر غریبم پسرم دو ماهش بود یه مسیر طولانی بغلش کردم پای پیاده ساعت یازده هوا گرم تنها بردمش شبکه بهداشت واکسنش زدم اومدم خونه بچه تب کرده بود گریه میکرد خودمم هیچی نخورده بودم داشتم ضعف میکردم چه روزای وحشتناکی بود

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی خوابش تنظیم شد  من باید تا سه شب میک بزنه تا بخوابه  چجوری میخوابوندیش روی پات  د؟ ...

تا ۴ صبح میزاشتیم لای پتو تاب میدادیم.

بعد چهلمش کم کم خوابش تنظیم شد

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚

مادرهای عزیز من هم با بچه ام همین مشکلات رو گذروندم،مخصوصاً سر خوابیدن. لطفاً اگر میتونید کتاب ( هر کودکی میتواند خوابیدن بیاموزد) رو بخونید.من دیر این کتاب رو شناختم و سه سال پدرم دراومد البته بلانسبت شماها. اما با مطالعه این کتاب فهمیدم خودم روشهای اشتباهی رو از سر دلسوزی یا درماندگی به کار میبردم. البته واقعاً الگوی خواب بچه ها با هم فرق داره. اما تا حد زیادی میشه عادتهای اشتباهشون رو تغییر داد.کتاب کمی قدیمی هست ولی توضیحات و راهکارهای خوبی داره

روزای وحشتناک تری هم هست پوشک گرفتن سخت ترین کاریه ک تو دوسال و نیم بچه داری دارم انجام میدم😭😭

نه بابا اون راحت بود

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔